Nem fitymaszűkület, de hogyan lehet tartósan tágítani a fitymán egy bőrrészt, ami szűkebb?
Ez a bőrrész a fitymám "vége". Szűkebb, szorosabb és "használatkor" néha berepedezik. Sokáig azt hittem fitymaszűkületem van, de nem fájt eddig a hátrahúzás, csak nem tud együtt tágulni az a bőrrész a péniszemmel.
Kenőcs, ilyesmi? Vagy javasolt a körülmetélés - Attól sem zárkózom el.
Vigyázz, kiktől fogadsz el tanácsokat. Anyámék is simán elfogadták a jótanácsokat gond nélkül, miszerint milyen jó a teljes körülmetélés. Hát, nem jó.
Létezik plasztikai műtét, bemetszés, részleges metélés. Javaslom, nézz utána ezeknek és ne akard levágatni azt, amit nem föltétlen kell.
Nekem, miután elvégezték, rengeteg problémát okozott és most már egyre többet okoz.
Kiszáradt a makk, cserepesedik, hámlik, foltos.
Volt varrat, ami 20 év után esett ki (!!) és a lyukban meg azóta gyűlik a cucc, ami bebüdösödik (ennyit a higiéniáról) szóval mindig ki kell piszkálni onnan...
Csak droggal élvezem a szexet sajnos, szóval százszor gondold meg, mit engedsz levágatni magadról :(
Hali! Nos, én amúgy nem félek a körülmetéléstől, viszont a kontármunkától amit a srácnál végeztek attól igen. Érdekes, a zsidóknál egy egyszerű kőkéssel csinálták a dolgot évezredekkel ezelőtt, mégsem volt belőle senkinek baja. Hát, Isten nem volt buta hogy elrendelte az Akkori népének. <--na jó, ebbe most nem akarok belemenni...
Viszont KENŐCSÖT senki sem tud??? Elvégre ezért írtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!