Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Rövid fék műtét hogy történik?...

Rövid fék műtét hogy történik? Akinek volt már, leírná részletesen az élményeit? (csak hogy ne érjenek meglepetések)

Figyelt kérdés
Felkerestem 1 magándokit mert ha hátrahúzom görbíti a farkam végét. Még ernyedt állapotban is. A doki írt 1 beutalót egy kórházba, még 3 hetem van és megműtik. Kérdeztem hogy mégis hogy fog történni, de csak annyit mondott hogy kapok egy érzéstelenítőt, átvágják a féket és kész is 5 perc alatt. Szóval akinek volt már ilyen műtét írja már meg bővebben az élményeit, és hogy mennyire elégedett az eredménnyel. Köszönöm.

2013. jan. 7. 00:21
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
A doki mindent elmondott amit kell. Valóban csak ennyi!
2013. jan. 7. 11:00
 2/3 anonim ***** válasza:
1. válaszóló élményét is elkérte!
2013. jan. 17. 21:40
 3/3 anonim válasza:

Üdv.

Nekem pár napja volt ilyen műtétem és elmondhatom hogy semmi fájdalmat nem éreztem. Lézeres volt szerintem mert nem kell varratszedésre mennem. A műtét maga kb. 5 perc volt, míg előtte az összekészülődés kb. negyed óra. Egy kis szuri volt érzéstelenítésnél, mint a fogászaton. Nem is éreztem.Dèlután már haza is engedtek.

2013. márc. 24. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!