Akinek penisz görbülete van mondjuk nem nagy de valszeg peyron azt olvastam hogy rossz lessz a makk vér ellátása, ez attol függ hogy mekkora a gōrbület vagy mitől fugg?
Figyelt kérdés
2012. dec. 19. 10:45
1/6 anonim válasza:
ritka az amelyik valamennyire nem görbe ... ne foglalkozz ezzel
2/6 anonim válasza:
Na ne maaaa,hogy hogyan olyan ritka legyen az egyenes.
Mitől ez a biztos válasz,tapasztalat .Van olyan formájú görbület amire igen is figyelni kell.Nem lehet egyértelműen kijelenteni ,hogy nem kell vele foglalkozni .
3/6 anonim válasza:
Nyugodtan lehet nyomni a piros kezet,ami csak a rosszindulatból adódik . Nem a pontszámokra hajtok,bár
nagyon az elején vagyok .:-)
4/6 anonim válasza:
én most gyorsan nyomtam mindkettőre zöldet, nehogy rám gondolj :)
5/6 anonim válasza:
köszi,zöld kezem van feléd is :-)
6/6 anonim válasza:
Nemááá,az előttem lévőkre gondoltam ,azok érzik veszélyben magukat a közelségem miatt.Én meg csak mosolygok a dolgon .
Nekem a legjobb válasz megírása a célom,ezért írás előtt
sok helyen utána nézek .Nagyon bírom mikor profeszorok
véleményét ,állítását irom le,és hogy kritizálják az utánam írók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!