Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Soha nem volt érzékeny makkom,...

Soha nem volt érzékeny makkom, amióta eszemet tudom. Utal problémára?

Figyelt kérdés

30 felett vagyok, de csak a napokban gondolkodtam el e kérdésen, mivel sose hittem, hogy nem viccből mondják egyesek, hogy érzékeny a makkjuk.

Elkezdtem a napokban utánaolvasni neten, és azt azt látom, egyöntetűen a legérzékenyebb pontnak a makkot jelölik meg, rengeteg forrásban, egyéni tapasztalat szerint is ezt jelzik sokan.

A napokban tudatosodott életemben először ez, és meg vagyok döbbenve...

Valóban a makk a legérzékenyebb pontja a pénisznek, általában?

Utal problémára, akinek érzékelten a makkja? Nekem sose fáj, nincs fertőzésem, tudtommal sose volt semmiféle szexuális problémám, van erekcióm naponta többször is ("kanos" napi kétszer, de van, hogy csupán heti egyszer vagyok, azonban kamasz koromban jóval gyakrabban volt jellemző), hosszan bírom a szexet és maszturbálást, a péniszem ingerlése kéjérzetet okoz, mint minden, nemileg egészséges férfinak (és kamasz fiúnak) (kivéve a makkom ingerlése), és van ejakulációm az ingerlést követően (esetleg már 5 perc, de max fél óra múltán), stb.

Az olvasgatások után a köv. eredményre jutottam:

nem annyira általános, hogy a fityma a makk mögött helyezkedik el. EZ IGAZ?? Nekem viszont gyerek korom óta, amióta eszemet tudom, általában "felhúzva" van a fitymám, tehát KILÁTSZIK a makkom szinte mindig (néha rácsúszik a fityma a makkomra, ha nincs erekcióm; NÉHA!).

Még valami. Eszembe jutott, hogy szüleim elmondása szerint valamikor 2 éves korom tájékán volt fitymaműtétem. Azt is többször elmondták, hogy ez viszonylag gyakori a kisfiúk esetén.

Valóban gyakori ez a műtét? Ezt hívják körülmetélésnek, vagy ez részben más? Ha más, mi a különbség a körülmetélés, és az én műtétem között? Sajnos homály fedi, h pontosan milyen fajta műtétet hajtottak végre rajtam kisfiúként.

2012. dec. 2. 16:09
 1/5 anonim ***** válasza:
9%

A leirtakból a következőket olvastam ki. Kisgyerek korodban volt egy műtéted. Amikor még a fitymádból meghagytak egy keveset .Ez úgy ahogy még ráhúzódik a makkodra .A makkodon lévé érző idegvégződések érzéketlenné váltak,orvosilag elsorvadtak .Amig a fitymával rendelkezők a makkot is tudják izgatni,a metélteknek ez nem fog menni .Mielőtt ide írtam volna ,

több ezzel kapcsolatos infót olvastam el .Vettem a fáradságot .

Ezért bírják a metéltek valamivel tovább a sexet,de érzelmileg sokkal kevesebbet kapnak ,mint a fitymával ellátottak .Na ez az amit soha nem fognak beismerni .

A makkban pontosan 50 érző idegvégződés van ,de a metélteknél ez mind elsorvad .

2012. dec. 2. 16:34
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :)

Mármint a tudomány nem fogja beismerni, erre gondolsz?

Basszus, ezek szerint ennyivel kevesebb élvezetet élhetek meg, sose tudom meg, milyen a makk kéjérzete?? :S Ez nem hangzik jól... :S

Bár tényleg hosszan bírom a "menetet", talán a többség a makkérzékenysége miatt nem bírja sokáig.

Kissé lelohadtam most, talán ezért van olykor problémám az élvezéssel? Pl. néha csökken péniszingerláskor az élvezetem szintje, és nincs nagy orgazmusom, csak ritkán. A "nagy" mértékűt onnan tudom, összehasonlításból, hogy néha kolosszálisat élvezek, tehát tudom milyen, de csak ritkán... az ejakuláció sem jelent olykor orgazmust számomra, és a lövellésig élvezek igazán.

Előnyöm, hogy élvezetes hosszan elnyújtva a kéjérzet, evvel meg vagyok áldva, az biztos. :) De lehet, hogy a többség -ezek szerint- intenzívebb kéjérzetet szokott átélni, mint én??

2012. dec. 2. 16:58
 3/5 A kérdező kommentje:

JAV:

"Kissé lelohadtam most," PONT. Egy mondat.

ÉRZELMILEG lohadtam le most, szóval elment a hangulatom kissé, mert évtizedekig fogalmam se volt, hogy csak közepes szintű élvezetre vagyok képes szexuálisan. :( Csak sejtettem eddig... Most tudatosult bennem. Sose hittem volna, hogy a makkingerlés kéjérzetet okoz a legtöbb férfinél.

Orálnál pl. kifejezetten zavart, amikor a nő a nyálát a makkomra folyatta...

2012. dec. 2. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Egy az egyben abban a cipőben járok amiben te. 100%-ig

Én már 15 évesen rádöbbentem, hogy kevésbé érzékeny a makkom mint másoknak és sűrűn "kilátszik" minimum a háromnegyede. Ezért pl a szoliban mindig felhúztam a bőrt teljesen, hogy ne égjen le:) Ne legyen még érzéketlenebb. A jó hír az hogy az orgazmus soxor mentális kérdés. Mármint a hevessége. Ha nagyon fel vagyok izgulva nem érzem problémának a kevésbé érzékeny makkom. VISZONT akkor igazán nagy hátránynak érzem amikor nem vagyok felizgulva igazán. Magyarul a fizikális inger nekem nem mindig elég. EZ VAN, LEHETNE ROSSZABB IS:) VISSZA NEM PÖRGETHETJÜK AZ IDŐT.

2012. dec. 10. 17:46
 5/5 A kérdező kommentje:

VÉGRE EGY SORSTÁRS! :)

Itt a fórumon újra és újra azt írják: nem ismernek makk-érzéketlen férfit...

Még körülmetélteket is kérdeztem, de közülük se akartam eddig ilyenre, holott pontosan ugyanúgy nekik is kilátszik a makkjuk folyton, mint nekem!

Visszafordíthatatlan folyamatnak látszik... De kaptam tömítő gyűrűs tippet itt, ami részlegesen orvosolhatja a makk-érzéketlenséget! :) (Csak még nem volt lehetőségem szerezni tömítő gyűrűt, mert zűrös napjaim voltak mostanság) :

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__37..

2012. dec. 10. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!