Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Körülmetélés műtét menete...

Körülmetélés műtét menete pontosan?

Figyelt kérdés

Olyanok leírnák a tapasztalatukat, akik átestek már ezen?

Tehát bemegyek reggel a kórházba mondjuk 9-re, ahogy megbeszéltük, vároka folyosón, szólítanak, na onnan kezdve pontosan mi történik?

Hol vetkőzök, mennyire kell levetkőzni, kik vannak bent, szurik milyenek, le leszek kötözve a műtét alatt, mennyire, mennyire fáj, meddig tart, utána meddig kell még bent maradnom? Kell bevinnem valamit arra a napra a kórházba, ruha ilyesmi? Utána mmennyire lesz bekötözve a seb? Nem fáj pisilni utána?

Köszi a válaszokat!

2012. dec. 18. 09:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
41%

Egyetértek az előzővel! Engem is érdekelnének ezen kérdésekre a válaszaid kedves Kérdező, mert segíteni csak így lehet neki, ha beszélsz a bajodról. Nem parázni kellene, hanem szembe néznie azzal, amitől félsz, és kiadni magadból! De még csak az életkorodat sem mered leírni...

Már lemondtál a fitymádról? Pedig lehet megérne még egy próbát megmenteni azt a fitymát, kivéve, ha lusta is vagy rá, nemcsak parázol tőle! Melyiktől félsz jobban? Attól, hogy fáj, vagy az orvosoktól? Egy körülmetélés ezerszer kellemetlenebb, mint próbálkozni eleinte, tökmindegy, hogy részleges vagy teljes, de erre is fel kell készülni, ezt pedig csakis olyasvalaki irányítása alatt tudom elképzelni, aki érti is mindazt, amit leír.

Mindenre létezik több megoldás, de ez addig nem valósulhat meg, amíg azt te nem akarod! Én se véletlenül linkeltem be a #4-es hozzászólásban azt a topikot, amelyben a további megoldási módok közül több is fel van sorolva részletesen, és oda is vezet arra a helyre, ahol bővebben foglalkoznak az adott módszerrel! Nézz utána bátran! Aztán, ha valóban nem működik semmi, akkor is legalább elmondhatod magadról, hogy megpróbáltad. Na de így, hogy meg se próbálod, Kérdező? Vagy eddig mit próbáltál? Hány éves vagy?

2012. dec. 22. 23:00
 12/13 anonim ***** válasza:
43%

Kedves kérdező,

én átestem ezen a műtéten és nagyon rossz, ennyit tudok mondani!

Az a bőr nem viccből volt ott. Arra bizony vigyázni kell. Nagyon sok problémát okoz a hiánya. Nem szép, nem jól használható.

Ha visszafordíthatnám, akkor megtenném... de nem lehet :(

(Amúgy a válaszolóknak elárulom, a körülmetélés-párti fazonok ezer és egy kérdésnél föltűnnek és osztják az észt, amikor meg feltűnik valaki, aki úgy szól be rájuk, hogy közben tapasztalata is van, akkor mindig, mindegyik gyorsan elsunnyog. Olvassátok el, sok helyen látszik ez. Elég szomorú.)

2012. dec. 27. 12:27
 13/13 anonim ***** válasza:
29%

Hahó, Kérdező!

Ne tőlünk félj, segíteni szeretnénk neked! :)

Azóta vannak fejlemények?

A #12-es és a #13-as hozzászólásokban lettek feltéve kérdések. Nem válaszolsz rájuk? :)

2013. jan. 3. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!