Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hol lehet intimplasztikai...

Hol lehet intimplasztikai műtétet csináltatni?

Figyelt kérdés
ha valaki tud valami jó helyet nagyon megköszönném! (nem ide illő, illetlen válaszokat kérem mellőzzétek)

2012. dec. 12. 23:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Magán is lehet?!Ha igen,tudok!
2012. dec. 12. 23:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Plasztikai sebésznél. Tele van velük az ország meg a net is. Baromira nem érdekli, hogy neked mi számít intimnek, számára nem különbség.
2012. dec. 13. 07:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Mégis milyet szeretnél?
2012. dec. 13. 09:57
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát ööö ez egy kicsit kínos nekem de péniszgörbeség ellen valami megoldást.( kb 25 fokkal balra görbült)
2012. dec. 13. 14:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért, egy nőnek nem kínos ugyanannál a sebésznél átszabatni a mellét?
2012. dec. 13. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Nehéz az ilyesmi, kétszer is meg kell gondolni. Nekem pl körülmetélés miatt kellene mennem, de akiknél eddig jártam, mindig elmondták, hogy a műtétek mindig vágással kezdődnek és heggel végződnek. Ha bármi javulást vár az ember, azt tudni kell, hogy kockázat az mindig van. Lehet, hogy rosszabb lesz utána az eredmény.... és persze emellett még fizetni is kell.... azért, ami aztán lehet, hogy rossz lesz :(
2013. jan. 8. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!