Kb 2 hónapja égető érzést érzek a vizelés közbe. Mitől lehet? Kérdés lent!
Figyelt kérdés
Ahogy írtam 2 honapja már küszködök ezzel a problémával Voltam 2x Háziorvosnál mind a 2x írt gyógyszert.. 1 kereszt genyt talált a vizeletbe.. de aztán nem gyógyultam meg.. el küldött urologiára.. ott már voltam 2x ott is kaptam gyógyszert 2x de a 4 gyógyszer közül csak egyszer kaptam antibiutikumot.. az urologus nem írt fel, csak olyan gyulladás csökkentőt ami nem antibiutikum hatású.. szerintetek mi lehet ez? már nagyon elegem van.. esetleg valami házi gyógymod?? mert úgy látszik a gyógyszerek nem segítenek.. amúgy jövőhéten megyek megint majd vissza..2012. dec. 14. 21:10
1/4 anonim válasza:
Ultrahangon voltál? Lehet vesehomoknak is a tünete.
De akár nemi betegségé is. Fokozott folyadékbevitel és aranyvesszőfű tea (napi 2 csésze) segíthet.
2/4 A kérdező kommentje:
nem voltam még lánnyal, csak órálisan elégítettem ki 2 lányt még.. de ez még Télen volt, a tünetek meg most kezdöttek.
2012. dec. 18. 18:03
3/4 anonim válasza:
Igyál meg napi 2,5 liter folyadékot. Ez lehet víz, körömvirág tea, diófa levél tea, kakukkfű, borsmenta , cickafarkfű tea is.
Ne egyél semmilyen formában cukrot, gabona termékeket, liszt, kukorica, rozs,stb. . .
Egyél : zöldség, hús, gyümölcs, méz, (ha nagyon kívánsz édeset) hal. (Kávét ihatsz , de az első pár napban inkább mellőzd.)
2-3 nap alatt kipucol ez a kúra.
(A gyógyszereket dobd a kukába)
Keress egy olyan orvost,(ha szükséged van rá) aki nem elfogult sem a természetgyógyászat, sem a modern orvoslás iránt, és mellesleg jó is.
4/4 anonim válasza:
Szia! Esetleg megmutattad már magad egy bőr-nemibeteg gondozóban az orvosnak. Az, hogy még "úgy" nem voltál nővel még nemzárja ki, hogy bekaptál valamilyen módon egy esetleges gombás fertőződést. Szerintem menj el a fent említett rendelésre. üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!