2 hete elestem és bevertem a péniszem. Azóta vér jön a hímvesszőmből vizelés közben. Mit tegyek?
Urológushoz menj el, valószínűleg a húgycső nyálkahártyája megsérült.
Ő tud megvizsgálni Téged és olyan kezelést adni, amitől elmúlik a vérzés.
Bocs, de azért azt hozzá kell tennem, hogy nagyon türelmes vagy,két hét az hosszú idő, hogy dédelgesd ezt a problémát.
2 hét alatt még csak véletlenül sem jutott eszedbe, hogy ez k.vára nem normális, és talán el kellene menni orvoshoz?
Az eszem megáll...
Orvos méghozzá sürgősen!!!
Urológus vagy körzeti orvos tök mindegy a lényeg hogy minél hamarabb menj el. Már akkor el kellett volna amikor először észrevetted a vért. Az ilyen nem játék, nem ér rá hogy majd holnap.
Őszintén nem értelek. Még 15 éves koromban egy ejakulációm kicsit véres volt, azonnal rohantam orvoshoz. Ha az ember péniszéből így vagy úgy vér távozik, nem vár!!!
A vér egyébként lehet az ütés következménye, de lehet felfázás, bakteriális fertőzés eredménye is.
Mindegyik orvost igényel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!