Miért van az, hogy olykor- olykor spermát vizelek?
kb 2 havonta jelentkezik, de rengeteg van, mintha pisilnék olyan kb 2-3 alkalom-ig az jön.
És olyankor olyan érzésem van, mintha fel lennék fázva, olyan szúrós érzés és kb 1 óráig tart.
Amúgy semmi komolyabb nincs velem csak nem tudom miért jelentkezik?
Ki ez a fiú rémiszgető válaszadó ?
Te is rohanj orvoshoz,és nézesd meg magad,visszajövetben
vegyél magadnak biosz könyvet .
Pedig vagy kamu, vagy tényleg vizsgáltassa ki magát a kérdező.
A sperma normál esetben nem kerülhet a húgyhólyagba.
bocsi második, véletlenül lepontoztalak.
Szerintem sem olyan ördöngős, hogy orvoshoz rohangáljak.
Nem tetted fel pontosan a kérdésedet. Ha valóban spermát vizelsz, az rendellenességre utal a belső nemi szerveidet illetően, mert nem juthat a húgyhólyagba sperma!
Szerintem Te csak arra gondolsz, hogy fokozottabban, nagyobb mennyiségben ürül a spermád (mintha vízelnél).
Az ondó mennyisége változhat. Lehet, hogy nem elégülsz ki rendszeresen, és a termelődő nemi váladék felszaporodik, így adott alkalomkor bőségesebben ürül. A szúró érzés valószínűleg a prosztatádban jelentkezik olyankor.
a 19.26 kor irónak
Tessék már elolvasni a bioszban azt részt,hogy juthat a
spermium a húgyhólyagba .
Én vettem a fáradságot ,és megnéztem
Gratulálok hozzá.
Ezt olvastad?
A kérdezőnél valószínűleg nem ez van, de mivel nem igazán derül ki, hogy mi így képtelenség választ adni.
19.26 kor irónak
Még pontosabb leszek.
Orvosilag ezt retográd ejakulációnak nevezik.
Több dolog is előidézheti .
nem jól értelmeztétek.
Ez esetben nem történt ejakuáció csak egyszer csak spontán vizelek spermát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!