Ez most a hormonoktól van?
Figyelt kérdés
A péniszemen (nem a makkomon) van jópár pattanásszerű izé, talán születésem óta nemtudom pontoasan de ez nekem (amennyiről tudok) mindig is jelen volt.. a melleimben van 2 zsírcsomó vagy mi, és az orvosok azt mondták hogy az a hormonjaim miatt vannak ott, de előtte még megnézték a péniszemet is, mind ez 3-4 éve. Eddig nem zavart mert nem gondoltam a nemi életemre hisz még csak 12-3 éves voltam, de most így 17 hez közelítve eléggé zavar hogy ezek ittvannak, ha megnyomom őket ugyan úgy mint a pattanásoknál valami cucc jön ki.. nem mindenhol vannak csak a péniszem alsó részén ( szal ha fentről nézed az az alatti részen). Miért vannak ezek, mi ez hormonzavar? mikor fog elmúlni??2012. nov. 23. 13:51
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
ja, és milliószor megkérdezték már itt is és kaptak válaszokat is, pl:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__9..
3/3 anonim válasza:
A korral járó dolgok ezek .A melledből is elfog múlni .
Ez nem hormonzavar,csak a tested van átalakulóban .
Azt meg a hormonok irányitják .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!