Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kezd elegem lenni. Hormonoktól...

Kezd elegem lenni. Hormonoktól vagyok ennyire hisztis?

Figyelt kérdés
Már a terhességem elejétől folyamatosan gondom van a hasfájással, görcsökkel. Kétszer volt barnázásom is, voltam négy napot kórházban is de szerencsére a babával nincs semmi baj. A görcsökre már a maximális szedhető adagot szedem, 16. heti vérvételnél nem lett jó a vasam, azóta arra is szednem kell gyógyszert. Most a terheléses cukrom eredménye 7.9 lett ami ha jól tudom magas. Így sem eszek nagyon sokat, mert ha mindig ennék amikor éhes vagyok akkor egész nap kaja lenne a kezemben. Ha most elkezdenek diétáztatni akkor komolyan éhen fogok halni. Kezd egy kicsit elegem lenni. Annyira szerettem volna babát és a mennyekben jártam amikor kiderült, hogy terhes vagyok de ma már olyan is kicsúszott a számon, hogy ha tudom előre, hogy ennyit fogok szendvedni vele akkor még átgondolom a dolgot. Már kezdek abban is kételkedni, hogy ilyen gondolat után egyáltalán jó lennék-e anyának. Vajon csak a hormonok miatt vagyok hisztis, depis? Más is érez hasonlóan vagy nagyon rossz ember vagyok?
2012. szept. 18. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem vagy rossz ember!Nekem is "gondok" voltak a terhességem elején...pl. első alkalommal közölték ( a pozitív tesztek ellenére) hogy ha két nap mulva se látnak semmit az UH-on akkor méhenkivüli terhességem van...tehát már jól indult az egész...aztán a várakozás,hogy elteljen az a 12 hét mire biztosra mehet az ember,hogy na ő biztosan megmarad...aztán amnion-szalagot találtak a baba mellett és hasonlók (hozzáteszem előtte már volt egy missed ab.-om)

tehát nekem se volt egyszerű,néha én is hisztisebb voltam a kelleténél és a mindennapi aggódás néha már felőrölt...

de most már 40+2 hetes vagyok és alig várom,hogy kibújjon végre :) nyugodj meg,minden rendben lesz és amikor majd meglátod a babádat,akkor rájössz,hogy ő kárpótol téged mindenért :) gondolj erre :)

amugy hány hetes vagy?

2012. szept. 18. 10:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a gyors választ, én is azt remélem, hogy ha meglesz az egészséges babám akkor majd elmúlnak ezek a dolgok. Amúgy 24 hetes vagyok és azért is lepődtem meg a cukron is mert 168cm-hez most vagyok 58 kg eddig 4kg-ot híztam. Könnyű szülést neked, és szép egészséges babát:-)
2012. szept. 18. 11:00
 3/5 anonim ***** válasza:
nem vagy rossz ember. kimerült vagy és fáradt. Hormonok. Én is hisztis vagyok. Én nagyon kimerült és fáradt vagyok. 25 hets. A cukrom nekem jó, de a 10. héttől kezdve szedek vasat, de annyira alacsony lett a vas, hemoglobin, hematokrit érték, h. most heti 2* injekcióra járok házidokihoz. Alig bírok dolgozni, 1/2 6-ra érek haza, még utána főzés stb. Már hétfőn a pénteket várom. Én teljesen megértelek. Ja, és éjszaka alszom.
2012. szept. 18. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Fáradt vagy, játszanak a hormonok ezerrel. NE aggódj, nem fogsz éhen halni, ha diétáznod kell, csak oda kell figyelni. Elvileg én is cukros voltam, de tudom, hogy hamarabb vették le vért, és ezért nem lett jó. Érdekes, hogy egy tányér leves+2tányér krumplis tészta+egy túró rudi elfogyasztása után 2 órával a cukrom 6,5 volt... Én attól is kikészültem, hogy akkor 3 napot bent kellett lennem, utána 36 hetesen c2222 volt, akkor is bent voltam 3 napig, túlhordással 6 napig, császár után 6 napig... Jó anya leszel, ne aggódj. A diétát könnyű tartani, nekem azt mondták, hogy kerüljem a cukrot, óvatosan a túl édes gyümölcsökkel... A mennyiséget nem korlátozták, de nem is bírtam volna 2 zsömlén+sótlan levesen tengődni egész nap.
2012. szept. 18. 11:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Kedvesek vagytok, és egy óra pihenés után már én is nyugodtabb lettem az első elkeseredés után. Mindenkinek további szép napot és Boldog Babavárást:-)
2012. szept. 18. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!