Fiúk, állva vagy ülve pisiltek?
Figyelt kérdés
Melyik az előnyösebb? Aki állva pisil, annak soha nem megy mellé, illetve soha nem pisili le magát?2012. nov. 20. 19:31
14/22 anonim válasza:
Én úgy hallottam, hogy napi egyszeri ülve pisilés jelentős dolog a prosztatarák és egyéb hasonló dolgok megelőzésében (állva nagyobb terhelést jelent a prosztatának a pisilés). Mióta erről hallottam, azóta bár legtöbbször állva pisilek, de 1-2 alkalommal inkább leülök.
Magamat és a wc-t pedig kb 8-10éves korom óta már nem pisilem le állva se. :D
15/22 anonim válasza:
Melóban, vendégségben, egyéb helyeken állva, otthon többnyire ülve.
30/F
17/22 anonim válasza:
Otthon inkább ülve, mert közben lehet olvasni, meg akkor már sz*rik is az ember egyet, arról nem beszélve, ha mellémegy, neked kell feltakarítani. Ellenben idegen helyen, utcán, erdőn-mezőn szigorúan csak állva.
18/22 anonim válasza:
Én max részegen hugyozom le a gatyám, volt már ilyen :DDD
19/22 anonim válasza:
én személyesen angolspárgába tolom ha tul kicsi a wc helység akkor kézenállok vagy pedig gyertyába
20/22 anonim válasza:
Otthon általában ülve. Mellé még nem pisiltem, csak állva van hogy a csészébe csapódó sugár földet érve visszafröccsen. Ezért praktikusabb ülve.
Magamat csak akkor pisiltem le/be, ha nem jutottam el időben a wc-re. Volt már rá példa. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!