13 éves vagyok 153 cm magas és 58kg . Állva 9,5 cm a péniszem és már szőrösödik . Szerintetek ez a koromhoz képest kicsi?
Figyelt kérdés
Csak normális válaszokat várok2012. okt. 14. 19:32
1/22 anonim válasza:
Szerintem a korodhoz képest tök normális :)
4/22 anonim válasza:
Ebben a korban teljesen mindegy, hogy mekkora, mert senki nem egyforma. Van aki korábban, valaki később kezd el serdülni. Éppen ezért nem hiszem, hogy meg lehetne mondani, hogy mekkora az átlag a korodban.
5/22 Fényőr válasza:
Ez teljesen normális.Én 12 vagyok nekem is szőrösödik a péniszem ás a fanszőrzetem is kezd nőni:)
6/22 anonim válasza:
3mas kicsit durva voltXD
De legalább őszinte a testsúlyával kapcsolatosan
7/22 anonim válasza:
13 évesen nincs olyan, hogy a korodhoz képest kicsi legyen a péniszed. Még fejlődőben a szervezeted, a nemi szerved is fejlődik még. Ezen nincs miért aggódni a Te korodban!
8/22 anonim válasza:
én 17 vagyok 6-7centi a fütyim .ha áll 10 cm. a tilyednagyobb mint az enyém ugyhogy nem aggodj .az enyém a kicsi
9/22 anonim válasza:
küldj privátba képet róla, úgy könnyebb ilyenre válaszolni.
10/22 lehetetlen111 válasza:
Nekem 14 évesen 7-8 cm.
Sztem neked normális
Az enyém még átlagos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!