Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Tényleg van pénisznézés...

Tényleg van pénisznézés iskolai vizsgálaton?

Figyelt kérdés
Annyian paráznak, meg terjengenek ilyen urban-legend rémhírek is. AMikor én jártam suliba aokszor még felülről sem kellett levetkőzni, most meg itt mindenféle nudista tömegjelenetkről írnak.
2012. nov. 20. 14:26
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
Nincs
2012. nov. 20. 14:30
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Előző, te az ország minden egyes iskolájában megnézted hogy van-e?

Van ahol van, van ahol nincs, sztem iskolaorvosa válogatja.

2012. nov. 20. 14:36
 3/8 anonim ***** válasza:
65%

Nálunk már 1964 ben is volt.

Senkinek sem harapták le .

Akkor még nem voltak ennyire szégyellősök a fiúk .

Abban az időszakban még résztvettünk közösen pár orvosi

vizsgálaton. Csak a katonaságra kell gondolni .

Na ez az ami nektek sem ártana ,sőt nagyon is kellene.

2012. nov. 20. 14:50
 4/8 A kérdező kommentje:

"Na ez az ami nektek sem ártana ,sőt nagyon is kellene."

Egész pontosan mi?

2012. nov. 20. 17:10
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Nekünk nem nézték, megkérdezték van-e gond (ha van , tényleg mond el!) , meg ilyen orvosi vizsgálat, gerincemet nézték, stb.
2012. nov. 20. 17:43
 6/8 anonim ***** válasza:
87%

Hali!

˙

Nekünk általánosban nézték rendesen, s egészen alaposan, nem is egyszer a 8 év alatt, 3x biztosan. A középsuliban nem vizsgálták, ott a dokinő -- akivel egészen jó kommunikációs viszonyba kerültem -- elmondta, hogy ő személy szerint csak alsóban nézi a heréket, hogy leszálltak-e, és a fitymát.

Munkaalkalmasságin pedig volt, hogy kellett urológia, volt, hogy nem. Ahol volt ott nézték, de ott prosztatát is néztek.

>>>>>

A régi szép időkben -- amikor a gyerek még nem dobálóz6ott szabadon az általa ugyan nem ismert, ám annál hangosabban hangoztatott jogaikkal, azért, hogy mjuk ne derül7sen ki vmi, amit el akart rejteni, vagy mert túlzottan szégyenlős volt -- valóban voltan olyanok, hogy a gyerekeket/fiatalokat nemek szerint különvették (ahogy az akkori közoktatásban is, voltak külön fiú és külön lányosztályok elkülönítve, erre több iskolában látok régről utaló jeleket...), egymás mögé felsorakoztatták, és úgy vizsgálták meg. Aki éppen sorra került, annak le kellett tolnia a gatyáját teljesen, a doki régen úgy nézte meg. A többiek -- akik zömmel mögötte álltak -- nem sokat lát6tak. Erről az alábbi kép és videó egyértelműen árulkodik:

>> [link]

>> http://www.youtube.com/watch?v=vxGs0pbeWdU&feature=related

<<<<<

˙

Én azt tudom hozzáfűzni, hogy megértem mindkét oldalt. Azt is, aki azt hangoztatja, hogy az ilyen vizsgálatok hasznosak, de azt is, aki szerint ez magánügy vagy csak szégyenlős. Azonban itt évekig el le7ne vitatkozni a kböző nézőptokról. Egy biztos, "nudista tömegjelenetek ide vagy oda", a nemi szervek vizsgálata igenis fontos, -- függetlenül a szégyenlősködéstől -- és ha az egyébként félős, szégyenlős gyerek továbbra is a saját félelmének kényelmes INGERSZEGÉNY közegében marad, -- akár egy újszülött csecsemő az anyaméhben -- a saját félelmét nem fogja egyhamar leküzdeni, és továbbra is fenntartásokkal fogja kezelni az orvosi vizsgálatok elvégzését, ill. aktívan tiltakozni fog ellene.

(Éppen nemrégiben vette fel velem a kapcsolatot >>privi, majd MSN-en egy 13 éves fiú, akinek fityma letapadása van, azonban most hétfőn megtudta, hogy másnap, kedden iskolaorvosi szűrővizsgálat lesz, és a nemi szerveket is vizsgálni fogják. Kegyetlenül bepánikolt, fogadkozott, hogy tiltakozni fog, és rá fogja beszélni az anyját arra, hogy ne végez7sék el rajta a vizsgálatot, csak mert ő fél, hogy kiderül, hogy letapadása van, párszor már feltépték neki, és fél, hogy esetleg kiírják körülmetélésre, ha kiderül, holott ez sem jobb megoldás, hogy inkább retteg tovább, tiltakozik a vizsgálat ellen, de az alapproblémát megoldatlanul hagyja.

Az már más kérdés, hogy valaki bizalmi, vagy MEGALAPOZOTT etikai okok miatt, -- nem holmi túlszínezett hangulatkeltő rémhíresztelések, pletykák alapján -- a privát szférájának vagy pedig az emberi méltóságának figyelembevételének érdekében tiltakozik. A vizsgálatot ebben az esetben is el KELL végezni, azonban a közeg biztosításának feltételeit a vizsgálatot elvégeztető intézmény által biztosítani szükségeltetik. Ha bizalmi okok miatt tiltakozik a vizsgálandó személy/gyerek, akkor a vizsgálatot olyan helyen ill. személlyel végeztesse el, akiben megbízik, de az ember is úgy szerez bátorságot, hogy előbb-utóbb rájön, szembe kell néznie azzal, amitől fél vagy retteg! (Ez főleg az ingerszegény közegben élő gyerekekre, félős vagy alaptalanul gátlásos, a vizsgálatokat "kicikiző" felszínes, esetleg galamblelkű fiatalokra egyaránt igaz! :-o )

˙

Kérdező, te hány éves vagy, és mi motivált téged arra, hogy feltedd ezt a kérdést?

Üdv: EE

2012. nov. 22. 11:13
 7/8 A kérdező kommentje:

Az igazán releváns válaszok azok, amik nem a fütykösvizit szükségességét és ellenérveit boncolgatják, hanem azok, amik a létét vagy nemlétét erősítik meg, mivel a kérdés is csak arra irányult.

EE Úr kérdésere:

Korom: jócskán, bőven, sokkal több, mint hogy az érintett korosztályhoz tartozzam.

Hogy mi motivált? Az, hogy amikor én jártam iskolába, a maximális levetkőzés orvos előtt a felülről derékig volt és a sztetoszkópos hallgatózáson, vérnyomás mérésen meg némi hastapizáson kívül semmi egyéb nem történt. Egyszer sem, soha, pedig végig jártam az általánost és a középiskolát is derekasan.

Én még sorozáson is voltam és ott sem történt semmi. Még ennyi sem, csak egy vérnyomásmérés.

Tehát nekem hihetetlen ez a sok "intim vizsgálós" sztori, ami "elhangzik" azaz olvasható sokfajta fórumon és itt a gyk-n is. Ennek szerettem volna puszta kíváncsiságból utána nézni. Hiszen a TB és az egészségügy szolgáltatásai, már ami a TB támogatott "ingyenes" részét illeti, egyre inkább hanyatlófélben vannak, egyre igénytelenebbek és felszínesebbek. Ígyhát nekem hihetetlen, hogy húsz év alatt az iskolai egészségügy meg ennyire alapossá vált volna.

2012. nov. 24. 18:15
 8/8 anonim válasza:
Van! Ha orvosira, rendőr ,tűzoltónak készülsz megnézik a Kupakot, hogy rendesen ápolod e. Nyugi, egy vénember fogja a farkadat nézegetni, nem egy fiatal szexi nő aki előtt zavarba jöhetnél :D
2012. nov. 29. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!