Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lányok! Mi a véleményetek a...

Lányok! Mi a véleményetek a körülmetélt fütykösről? Lentebb.

Figyelt kérdés
fitymaszűkület miatt körülmetéltek még nagyon fiatalon és kicsi az önbizalmam emiatt, körülolvastam a témában és sokkal elfogadottabb mint gondoltam. Nekem kicsit aszimmetrikus. Érdemes félnem amiatt hogy valaki akár emiatt elhagyhat, elriadhat tőlem?

2012. nov. 19. 01:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
89%

Hát, kérlek...

Nem vagyok a férfi körülmetélésnek SEM híve, de a kettőt összehasonlítani elég nagy oktondiságra vall.

A női körülmetélés célja az, hogy az adott nő soha a büdös életben ne élvezze a szexet.

Míg egy körülmetélt férfira nem vár ilyen sors.

2012. nov. 19. 19:36
 12/19 A kérdező kommentje:

Nos, ez valóban teljesen más, utánanéztem

[link]

Kicsit megdöbbentem, hogy ilyen is létezik.

2012. nov. 19. 22:15
 13/19 anonim ***** válasza:
68%
Igen létezik! De sajnos nálunk csak ez a változat ismert! Ez valóban egy csonkítás és megnyomorítja a nőket. De van ennek a férfiakéval anatómiailag megegyező változata amely viszont elősegíti az orgazmust a nőknél.Csak sajnos erről itt nálunk senki nem beszél!
2012. nov. 19. 22:23
 14/19 anonim ***** válasza:
2012. nov. 19. 22:28
 15/19 anonim ***** válasza:
2012. nov. 19. 22:36
 16/19 anonim ***** válasza:
92%

Szia!

Felnőtt korban metéltek körül. Aszimmetrikus, sötét és ráncos a vágás vonala, keresztben látszanak a cérnák helyei. Utálom, önbizalmam semmi.

Előre szoktam szólni, de nemigen tudják miről beszélek, nem érdekli őket. Pár alkalom után pedig már nagyon szeretik, mert az érzéketlensége (sajnos) miatt sokáig bírom és az élményeikkel azonosítják, nem a külsejével.

El még emiatt senki nem hagyott. Én utálom, nem ők.

2012. nov. 19. 23:20
 17/19 A kérdező kommentje:
Semmi emlékem a körülmetélésről, de most legalább tudom, hogy a cérnák nyomai csíkok keresztben... kösz a választ
2012. nov. 19. 23:39
 18/19 anonim ***** válasza:
92%

A női körülmetélésnek (ahogyan a férfinak is) különféle módszerei vannak attó függően, hogy hol és mennyit vágnak és milyen technikát alkalmaznak.

Az afrikai radikális (női) változatok valóban rettenetesek, de ezek a primitív ősi kultúrákhoz köthetők. Az egyiptomi körülmetélés is eléggé durva szerintem, és ott a mai napig nagyon sokan csinálják, bár illegális!

Volt egy barátnőm a kollégiumban, (sok évvel ezelőtt) akiek volt egy kis (fejlődési) rendellenessége. Úgy oldották meg, hogy a csiklója alatt átvágták neki a bőrt, kb. úgy, mint ahogy a férfiaknál a fitymaféket átvágják, ami elég gyakori. A műtét után napokig érzékeny volt neki, de néhány hét alatt meggyógyult, és nagyon büszke volt magára! Tudom, hogy ez más, csak eszembe jutott.

2012. nov. 20. 09:01
 19/19 anonim ***** válasza:
7%

16-os válaszolóhoz csatlakoznék!

Nekem gyerekkoromban csonkolták le az egész bőrt. ROnda lett nekem is a vágás és a varratok is. Egy része benne is maradt, mai napig kis lyukak vannak, ezeket tisztogatni is érdemes, ha nem akarom, hogy a fekete szmötyi odagyűljön és bűzös legyen. Ennyit arról, milyen "higiénikus" ez a barbár eljárás.

Az orális szexet egyáltalán nem élvezem.

A látvány is ronda. És kényelmetlen is az egész.

Csak problémám volt vele egész életemben :(

2013. jan. 8. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!