A korán kezdett maszturbáció a későbbiekben okozhat kicsi péniszt?
Figyelt kérdés
10 évesen kezdtem el 14 éves vagyok és 13 centi a farkam ez normális? légyszi ne irjatok hülyeségeket2012. nov. 18. 16:16
1/10 anonim válasza:
Teljesen normális, nem fog megállni a növésben azért, mert rángatod.
3/10 anonim válasza:
Mérethez nincs köze, de az elélvezés időtartamát befolyásolja (bármilyen irányban).
4/10 anonim válasza:
Nem, csak rövid észt! A maszturbálás növekvő gyakorisága egyenesen arányos a fokozatos elhülyüléssel. Nem hiszed? Nézd meg a lakótársam, már kész zokni az ürge.
5/10 A kérdező kommentje:
ugy látom a zoknifejü szobatársad hülyülése rád is ragadt! direkt kértelek hogy ne irj hülyeséget
2012. nov. 18. 16:20
6/10 anonim válasza:
A kettőnek semmi köze sincs egymáshoz! Maszturbálj nyugodtan! A farkad miatt sem kellene aggódni. A felnőtt átlag 15 centi állítólag, és Te még bőven nőhetsz,szóval ne parázz fölöslegesen!
7/10 anonim válasza:
14 évesen egész jónak számít a 13 centi. A kettőnek semmi köze egymáshoz, és nem baj hogy 10 évesen kezdted.
Viszont törekedj arra hogy a maszturbációt tudd elhúzni 10 20 percig is anélkül hogy elélveznél.
8/10 anonim válasza:
én nemrég vertem ki először és semmi inkább nő pár hónapja 11cm volt most 13cm annyi mint a korom 13/f
9/10 Dávid86 válasza:
Szia
Az, a méret emberenként más, nem kell foglalkozni vele, annyi amennyinek be van programozva a DNS-edbe hogy lesz majd ha eléri a végleges méretét. Az hogy mennyi ideje nyüstölöd, ezen a tényen nem változtat. Én 12 évesen kezdtem kb. és akkor nem foglalkoztam még azzal hogy mennyi.
26/F
10/10 anonim válasza:
Na, most 22 éves vagy, mekkora lett a farkad? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!