Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok szerint, akik hisznek Istenben, a maszturbáció is bűn?
Figyelt kérdés
Nem bántásból, csak érdekel, mert annyi mindent nem szabad nekik2012. okt. 20. 11:49
3/9 anonim válasza:
Lapozz vissza! egy csomó válasz van erről.
Ne csodálkozz, hogy egy csomó Troll is van közöttük.
4/9 anonim válasza:
el tudom képzelni... sok repedt sarkú szentfazék-.- közbe több f*sz volt a kezünkbe mint kilincs -.-
6/9 anonim válasza:
A biblia példának Onant hozza, akinek bűne az volt, hogy földre ontotta a magját (szóval ha zsepibe vered ki, akkor nem bűn :P). (Amúgy meg ha jól tudom itt valami örökségi dolog is közrejátszott, szóval értelmezés kérdése)
Persze sok elvakult ember élből elutasít minden olyan szexuális tevékenységet melynek célja nem a gyereknemzés.
7/9 Dávid86 válasza:
Szia!
Egy hölgy ismerősöm vallásos. Elég későn kezdett maszturbálni.
Gátlásos volt, illetve a vallásosság és a szülei is ... De az első partnere után megdőlt ez a prűdsége, és elkezdte bepótolni a lemaradását :)
Jómagam nem vagyok vallásos, de nem kell mindent szószerint érteni a Bibliából, van amit jelképesen kellene.
26/F
8/9 anonim válasza:
Katolikusoknál Isten a teremtés történtben az mondja, szaporodjatok, szaporítsátok be az egész földet, így nem hiszem.
9/9 anonim válasza:
ha Isten ugy teremtett h legyenek erzeseink e fele is, akkor mert bun? persze evel az a baj h jo erzes es tobbszor csinaljak (evel kihasznaljak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!