Mitől lehet néha az, hogy szex közben nem élvezek el, hanem csak úgy kifolyik az ondó?
Figyelt kérdés
Mással is volt már ilyen? Utalhat valami betegségre?2012. nov. 15. 21:15
1/7 anonim válasza:
Kár volt elolvasnom ezt a kérdést.......:)
Egyébként urológust ajánlok, gondolom nem vagy még idős,h merevedési, vagy v-mi ilyesmi problémád legyen!
2/7 anonim válasza:
1 es.
Ha nem élvez el ,akkor hogy folyik ki az ondó ?
Erre mondják hülye kérdésre ,a válasz is hasonló .
Szerintem a kérdező is rosszul fogalmazott .
Sex közben nem éri el azt az izgalmi állapotot,hogy ki-
löveljen az ondó .Ez a dolog nem az urológusra tartozik .
3/7 A kérdező kommentje:
Érzelmileg nem megyek el, hanem előtte csak úgy kifolyik az ondó. Biztos nem urológus?
2012. nov. 15. 21:53
4/7 anonim válasza:
1-es vagyok!
Hát én csaj vagyok, ehhez nem értek, azt hittem,h urológus a megoldás, akkor passz!:)
5/7 rda85 válasza:
Izgulsz, fiacskám.
Lazulj el, ne csak a technikádra figyelj!
Élvezd, amiben elmerülsz, meglátod, jó lesz.
6/7 A kérdező kommentje:
Másfél éves a kapcsolatunk, az első évben nem volt ilyen egyáltalán. (37 éves vagyok).
2012. nov. 17. 08:52
7/7 anonim válasza:
ha csak néha van, akkor nincs nagy baj, de az is érdekes... feszült vagy, az biztos... más után kell nézni, akiért megbolondulsz a vágytól...annál tuti az élvezet... illetve próbáld ki, hogy a nyuszifül a kezecskéjével tegyen csodát...és engedd el magad...ha ügyes a cicus, akkor működik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!