Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A mai orvostudomány tud-e...

A mai orvostudomány tud-e olyat, hogy aki elvesztette a heréit, szervátültetés által újat kapjon?

Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 06:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Ilyet nem csinálnak. Kap szilikon hereprotézist amit NEM támogat a TB és a hormonpótlásra van gyógyszer és/vagy injekció.
2012. nov. 13. 06:44
 2/9 A kérdező kommentje:

Miért, nem lehetséges?

Vagy nem fogadja be a szervet és könnyen kilökődik?

Illetve a hormonkezeléssel újra lesz nemi vágya?

2012. nov. 13. 07:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Itt még nem tart az orvos tudomány .
2012. nov. 13. 07:04
 4/9 A kérdező kommentje:

Értem.

Köszönöm válaszaitokat.

2012. nov. 13. 07:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez nem létfontosságú szerv, nem törődnek vele, hogy pótolják vagy pótolható-e transzplantációval. Minden működik csak nemzőképtelen. Meg persze esztétika, hogy nincs here.
2012. nov. 13. 08:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Nagy tévedésben vagytok. Létezik ilyen. Egy nagy baj van vele, nem a tied ergo nem a te hímivarsejtjeidet termeli hanem akié volt.
2012. nov. 14. 03:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Én vagyok az első és az ötödik. Világosíts fel kérlek, hogy miben tévedek nagyot.? Hogy nem csinálnak ilyen műtétet vagy herék nélkül hormonpótlással minden működik nemzési képesség nélkül? Azthiszem, hogy én mint hererákos, elsőkézből tudok írni ilyenekről... És te?
2012. nov. 14. 06:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha szívet tudnak átültetni, herét miért ne tudnának? Hát csak épp megöli a célját, hogy nem a sajátodat kapod vissza. Mondjuk ha történne velem egy kis baleset, rokonét még elfogadnám :D Csak nemhiszem, hogy szívesen adná :D
2013. jan. 30. 18:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Én szerencsére nem vagyok hererákos. De ettől még nyitott szemmel járok. Szal van ilyen, keress utána. Attól mert itthon nem csinálják attól még máshol igen. Birkát sem itthon klónoztak és az atombombát sem Mo-n találták fel. Ezzel együtt azok a hímivarsejtek nem lesznek a tied
2013. jan. 30. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!