Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyire vagytok szőrösek?

Mennyire vagytok szőrösek?

Figyelt kérdés

Kort is írjatok légyszi. Oké, lehet borotválni, csak érdeklődök én jetinek számítok?

Nekem a lában - combom teljesen, farkam is, és a mellkasom is kezd egyre jobban. (melleim, köztük, alhas és a közte levő csík, + már a mellek fölött is) 17 évesen normális? Mitől függ, hogy ki mennyire szőrös?

2009. aug. 13. 16:36
1 2
 11/12 anonim válasza:

Sziasztok!

Én 14.5 éves fiú vagyok. Elég szőrös. A hasam alja elég szőrös, a mellkasomon még csak egy-két szőrszál van. A nagypapám elég szőrös volt, úgy hogy szerintem én is szőrös leszek eléggé. De szerintem a lányoknál az a lényeg, hogy pl milyen a stílusod, mennyire vagy kedves, és persze szimpatikus, de lányok válaszoljatok. Engem eléggé bírnak a csajok:D

2009. aug. 21. 23:48
 12/12 anonim ***** válasza:
mostanában már semennyire
2009. aug. 27. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!