Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mikor fogok mutálódni?

Mikor fogok mutálódni?

Figyelt kérdés
15 éves leszek decemberben, és vannak olyanok akik már pubertáltak is 15 évesen mint pl borotválkoznak meg mutálódtak is, de én még ennek közelébe se vagyok...(vagyis hát kicsit már mélyebb lett a hangom de nem annyira hogy mély-nek nevezhető)..

2012. nov. 9. 11:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Mutálódni remélhetőleg soha nem fogsz, szerintem azt magad sem szeretnéd.
2012. nov. 9. 12:00
 2/6 anonim ***** válasza:
ne sürgesd ... csak pár év ... aztán - jó eseteben legalább 60 évig - kívánod vissza bárcsak még a mutálás előtt lennél
2012. nov. 9. 12:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha a kérdező nem jól fogalmazta meg kérdését,mert valójában nem arra gondolt,akkor EGYES válaszadó ne

cikizd hanem javítsd ki .

A kérdésre,már folyamatban van ahogy írod .

2012. nov. 9. 12:07
 4/6 anonim ***** válasza:
15 évesen azért már tisztában kellene lenni a szavak jelentésével. De ha azzal nem is, akkor legalább az Idegen szavak szótárának használatával. Ha azzal sem, akkor meg írja le magyarul, mire kíváncsi. Pl. mikor mélyül majd a hangom.
2012. nov. 9. 12:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem mindenki olyan zseni 15 évesen ,mit Te előttem válaszoló
2012. nov. 9. 12:58
 6/6 anonim ***** válasza:
2012. nov. 10. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!