Szerintetek leborotváljam?
Figyelt kérdés
Sziasztok ,12 éves fiú vagyok és sajnos családból eredően elég szőrös vagyok, szóval kinőtt a bajuszom ami engem nagyon zavar egyenlőre nem nagyon látszik ,csak ha nagyon közelről nézik ! Szerintetek gáz lenne ha mondjuk 13 évesen ami nincs messze vagy amikor már nagyon zavar leborotválnám esetleg gyantáznám? Köszönöm előre is !2012. nov. 6. 16:54
1/8 anonim válasza:
Ne legyél olyan, amit nem akarsz.
ha pl neked tetszik, de másnak nem, akkor csakis magadra hallgass.
Ha idegesít, de mások azt mondják, hogy jó, akkor is csak magadra hallgass.
2/8 Malats válasza:
Nem gáz. Borotválkozz nyugodtan ha nem tetszik, csak ovatosan a borotvával :)
3/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm , akkor semmi nem FOG visszatartani.
2012. nov. 6. 17:02
4/8 anonim válasza:
Én 16 évesen kezdtem borotválkozni. Most már azt mondom kezdhettem volna előbb is, de végülis nem volt olyan nagy.
5/8 anonim válasza:
Ne gyantázd és ne is borotváld !!
Ez a férfi jellem ,ami nálad kicsit előbb kijött .
Miért zavar ez ? Később más dolgokra is azt irod ,hogy zavar ? Ezzel jár ez,át kell esni dolgokon .
6/8 Malats válasza:
Utolso: a férfiak nem borotválkoznak szerinted?
7/8 anonim válasza:
Nyugodtam borotváld le! Miért lenne az baj? Valamikor el kell kezdeni, ki előbb ki később. Én kb 12-13 éves korom óta borotválom a bajszomat és 15 éves korom óta a szakállamat. Most 23 vagyok átlagos szakállal. Akkor kell borotválni amikor kinő, nincs életkorhoz kötve. A közhiedelemmel ellentétben nem erősödik és sűrűsödik a borotvválástól. A szakállad sűrűsége és erősség genetikailag kódolva van és nem tudsz rajta változtatni.
8/8 Fényőr válasza:
Szia!
Én is 12 vagyok.és ahogy mondtad nekem is látszik a bajszom,ha közelről megnézzük...Én hagyom úgy, úgy férfiasabb vagyok,sőt az osztálytársam azt mondta hogy irigyel is engem azért...De ha zavar eltüntetem.Ha akarod borotváld le TE döntesz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!