Edward Cullen ® kérdése:
Mi baja lehet a péniszemnek?
Figyelt kérdés
A péniszem felső ere mellett egy dróthoz hasonló vékony, kemény szál keletkezett, ami a fityma alatti részig húzódik. A fityma és a makk találkozásánál egy hullámos kidudorodó felület keletkezett, ami tovább folytatódik a makk alsó része alatt és a jobb irányban majdnem teljesen körbeéri a hímvesszőmet Mi lehet ez? Merevedéskor ez a vakami megkeményedik és kellemetlen érzést ad. A pénisz nem görbülel. Arra gondoltam ,hogy 1 véna gyulladt be ezért lioton géllel kenegettem. Ennek 3 napja de még nemigazán hatott. :D2012. nov. 6. 07:50
21/26 anonim válasza:
19-es vagyok, 1 év eltelt, sok dokinál voltam, nem tudtak vele semmit kezdeni. Azt mondták rögösödött az ér és azért érzékeny, de nem műtik.
Azóta már csak ritkán fáj, viszont enyhén görbült is azon a ponton balra (merevedés közben látszik), ellenkező irányba viszont nehezen lehet hajlítani, mert feszül az az ér.
22/26 anonim válasza:
Nekem is hasonló panaszom van. Valaki esetleg talált értelmet urológust Pesten?
Már több helyen jártam korábban és egyik se igazán foglalkozott velem. Volt, aki konkrétan még meg is gyanúsított, hogy beképzelem az egészet.
23/26 anonim válasza:
Sziasztok. Én is hasonló problémával küzdök. Ha valaki talált megoldást ne tartsa magába.
24/26 anonim válasza:
19,21 vagyok: Sok pénz magánrendelésre, kenőcs, gyógyszer nem használt, magától mérséklődött, de nem tűnt el teljesen. :/
Simulós alsónadrág jobban előhozza.
25/26 anonim válasza:
Hello! Nekem kb 4 hónapja jött elő újra. Makktól indul kb 3 cm hosszú, szintelen, kb 1mm széles bőr alatti "dudor". Már vagy 10 éve volt ilyen, akkor voltam dokinál de semmit nem ért. Nekem is írtak antibiotikumot,nem használt. Akkor legalább 1 év alatt múlt el és nem is jött elő, most is az én hibámból, túlerőltettem (erős szorítás). Azóta kentem lioton géllel egy hónapig folyamatosan napi 3 szor. Most kb már a felére zsugorodott. Néha nem is érzem már. Viszont ha használom akkor pár nap után megint előjön de már nem annyira vastag. Én ugy szoktam krémezni, hogy addig masszirozom bele amíg teljesen ki nem simul és már nem lehet tapintani a duzzanatot. Mivel egyszer már volt ilyenem és elmúlt, én is csak a türelmet és a pihentetést tudom javasolni. Erős szorítást mindenképpen kerülni. Nem könnyű főleg párkapcsolatban, de jobbat nem tudok en sem.
26/26 anonim válasza:
Sziasztok, látom eléggê sokan vagyunk érintettek a témában, nekem is ugyan ez a problémám! Akkor csak a pihentetés ért valamit? Lioton kenőcs esetleg használt valakinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!