Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez fitymaszűkület? Van valami...

Ez fitymaszűkület? Van valami baja a péniszemnek?

Figyelt kérdés
Ennél lejjebb nem megy.Megszeretnék nyugodni,hogy nincs semmi baja.
2011. máj. 26. 14:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Fitymaszűkületnél eddig se megy le. De ha fáj is akkor szeintem menj orvoshoz. Mégis csak ő tudja jobban :)
2011. máj. 26. 14:35
 2/10 anonim ***** válasza:

hát nem tudom, fityma szűkületek azért nem modanám, de normál esetben lejjebb is kéne tudni jönni a fitymának. Miért nem tudod lejjebb? feszül a fityma fék?

Mellesleg hány éves vagy?

2011. máj. 26. 14:42
 3/10 A kérdező kommentje:
16 vagyok.és szerintem a fék miatt nem tudom hátrébb húzni.Így lehet nemi életet élni?
2011. máj. 26. 14:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet csak elég fájdalmas. Amúgy ha tényleg komoly a baj, egy 10 perces beavatkozással helyre lehetne állítani....
2011. máj. 26. 14:55
 5/10 A kérdező kommentje:

istenem..levették a képet...

Kedves EE.Neked elküldeném privátba,ha lehet mivel te értesz ehhez!

2011. máj. 26. 15:34
 6/10 anonim ***** válasza:

Hali!

Ha glod, küldd. Ez a te döntésed.

Azonban a kérdésfeltevésedből SEMMI nem derül ki, az sem hogy MINÉL LEJJEBB NEM MEGY??? (Ennél lejjebb, az mi? Mi a pontos problémád?)

Üdv: EE

2011. máj. 26. 17:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Szia!Mivel volt kint kép,csak a szerkesztőség leszedte.Privátba linkelem (=
2011. máj. 26. 22:54
 8/10 anonim válasza:
szia! hasonló problémám van volt nekem is. linkeld a képet és ha kéred én is mutatok összetudo hasonlítani! Ha láttam a képet megtudom mondani hogy nekem miylen volt mielött megműtötték.
2011. máj. 27. 14:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Hali ismét!

>>Privátban eddig még nem érkezett semmi, szóval ha megmutatnád, akkor (ismét) küldd el, mert így még csak hozzászólni se tudok úgy, hogy semmit nem mondasz róla. :-O

@ Janifiu25

_ Neked milyen műtéted volt, mikor (és hány éves voltál akkor), vmint hogy sikerült?

_ Milyen súlyos volt a műtét előtt a szűkületed?

Üdv: EE

2011. máj. 27. 18:49
 10/10 A kérdező kommentje:
EE!Elküldtem a képet !
2011. máj. 28. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!