Mi baja lehet a péniszemnek?
Mivel kevés az anyag a témában ezért gondoltam ide írok Én is. 2 hónapja kezdett kb. növekedni a dorsalis oldalon egy véna. Elmentem fél tucat urulógushoz, volt akin látszott, hogy nem igazán érdekli, lekezelő volt. A 2. doki húgyúti fertőzéssel kezelt. Szedtem antibiotikumot meg Aflamint. 4. orvostól kérdeztem, hogy elnézést ez normális, hogy ekkora az ér, nem lehet hogy visszeres, vérrög van benne vagy valami? Hümmögött, ekkor értettem meg, hogy igazából az orvosok nagy részének fingja sincs általában csak tippelgetnek. Végül visszérrel kezdett el kezelni (ami ugye asszem a Mondor kór, ha jól értem). Mivel nem ultrahangozott megi ezért elmentem egy magánklinikára megvizságltatni, de vérrögöt meg trombózist nem találtak. Ha valaki hasonlót észlel azért menjen el orvsohoz, mert para dolgok tudnak lenni.
Nekem most iszonyatosan nagy ér van pont ott, ami számomra elég ijesztő, de most már három hét után kezdem elfogadni a sorsomat. Néha fáj, beszúr. Remélem elég ha csak várok. Azóta no fap challenge, ami elég embertprobáló. Liotonnal meg vadgesztenye krémmel kenem, asszem a körömvirág is jó. Meg C+E vitaminkúra. Nálam nem volt semmi előzmény, szóval elég para, hogy ilyenek maguktól kialakulnak. Ha esetleg valaki olvassa, akinek volt az adhat további tanácsokat a várakozáson kívül. Én elolvastam egy csomó angol nyelvű forrást is, gyógyszeres kezeléssel két héten belül is lehetne elméletileg növelni a gyógyulást, de azt itthon nem csinálják. Ha ismersz normális szakorvost, aki konkrétan evvel foglalkozik, találkozott már a problémával nem csak vakarja a feje búbját akkor írd be kérlek, hátha jól jöhet még másoknak.
Köszi, kitartást mindenkinek! :)
Mivel sokan írtak, meg kértek tanácsot a témában leírom a tapasztalataimat.
Az utolsó jól írta ,hogy a dokiknak általában fogalmuk sincs róla ,hogy mi lehet ez. Felírnak minden kencét, gombára, ekcémára,antibiotikumot írnak fel stb... szval kísérleteznek.
Esetemben a panazokat a túlerőltetés okozta. A pénisz területén található ereket nem szabad elszórítani és megerőltetni, mert a fizikai behatás miatt gyulladnak be ezek az erek, illetve a folyamatos irritációtól.
Egyszerű pihentetés oldotta meg a problémát. Három hónapig No fap és elmúlt.
A problémát a reggeli merevedés is kiujíthatja. De ha egy ideig nem ér szexuális inger és kizárja az ember ezeket a dolgokat akkor az agy is kevésbé lesz fogékony ezekre az ingerekre és a reggeli merevedések előfordulása is csökken.
Ki kell zárni ezeket az ingereket, addig amíg el nem múlnak a tünetek. Ez kell a gyógyuláshoz. Nekem így sikerült és azóta se jött elő.
Egyszerűen csak nem szabad túlerőltetni ezt a területet és nem fog kialakulni ilyen probléma. Nem kell rá semmilyen kence-fice.
Jobbulást kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
Nálam is hasonló a szitu, gondolkodom urológus felkeresésén is, de az eddig tapasztalataim alapján és az itt olvasottak alapján nem sok bizodalmam van bennük :( Félrekezelni nincs értelme a dolgokat... Esetleg valaki tud ajánlani hozzáértő urológust Pécsen?
Nálam először kb 3-4 éve jelentkezett ilyesmi. Először arra lettem figyelmes, hogy az egyik hosszanti ér megduzzadt. Akkor pár napon keresztül sokat vezettem, arra gondoltam, hogy valami bedurrant a sok üléstől. Pár nap múlva a duzzanat lejjebb ment, és akkor láttam meg, hogy ez nem is egy konkrét hosszanti ér, hanem az ér mellett egy másik drót szerű ér, ami nem ér színű, de drótszerűen kemény, kb 1-2 mm átmérőjű, és végighúzódik a pénisz tövétől majdnem egészen a makkig. Pihentettem, még liotonnal is kenegettem egy-két hét alatt elmúlt és egészen mostanáig nem jelentkezett a dolog, így nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.
Viszont most jó két hete megint jelentkezett a dolog. Igaz új partnerem van, akivel hosszú 1,5-2 órás aktusok is előfordultak a kiújulás előtt... Mikor most újra megjelent arra gondoltam, biztos megint a megerőltetéstől van. Próbálom pihentetni, de elég nehéz :)
Pár napja érdekes jelenségre lettem figyelmes. Olvastam valahol hogy masszírozással el lehet tüntetni... Ernyedt állapotban látszott, kitapintható volt a drót szerű ér. Óvatosan elkezdtem masszírozni az egész területet, aminek merevedés lett a vége. Merev állapotban is látszott és érezhető is volt a drótszerű ér. Elkapott a hév, de néhány perc maszturbációt követően mégiscsak félbe hagytam a dolgot, nehogy nagyobb baj legyen. Arra lettem figyelmes, hogy miközben lelankadt, mintha enyhült volna. Felbuzdulva ismét masszíroztam kicsit, újra merevedés, majd újra lelankadás. Ezt még néhányszor megejtettem, aminek hatására röpke pár perc alatt szinte teljesen eltűnt a dolog. Nagyon megörültem, és ennek örömére befejeztem amit elkezdtem :) Utána sem látszott, viszont pár napja ismét kiújult... Tegnap ugyanezzel a módszerrel megint el tudtam tüntetni, de félek tőle, hogy ismét kiújul. Most pár napig figyelem, ha ismét előjön, akkor nem várok napikig hogy magától elmúljon, amilyen gyorsan csak lehet ezzel módszerrel megpróbálom eltüntetni. Majd arra is figyelek, hogy csak addig csináljam hogy elmúljon, az orgazmust hanyagolni fogom.
Nektek időközben elmúlt teljesen? Nagyon remélem hogy nem marad így :(
Sziasztok! Pár napja nekem is van megint. De most fáj is. A mostani barátnőm túl vad volt. Meg kell nekik ,mondani ,hogy kicsit óvatosabban bánjanak a varázspálcával. Nekem is szólnom kellett volna. Most várhatok egy ideig míg begyógyul... addig semmi...
Ilyenkor valószínűleg sérül a visszér ami a makk alatt van körben.
Egyébként most jött elő másodjára az első óta és közel sincs olyan durva, szóval ez valószínűleg hamarabb elmúlik :)
A lényeg az ,hogy kímélni kell. Ilyenkor pihentetni és elmúlik mintha nyoma se lett volna.
Ez egy irritáció miatt kialakult gyulladás! Csak a pihentetés segít! No fap!
Kitartás mindenkinek!
Ugyanez a gondom, mint nektek.
Ma voltam urológusnál, fogalma sincs róla mi lehet, pénzkidobás volt. Vérkép, vizeletvizsgálatra küldött.
Lioton gél jó lehet? 2 hete kenem, de folyamatosan fáj. Ha kicsit megtapogatom vagy erekció után vagyok jobban és tovább fáj.
Nektek sikerült valamit elérni?
Sziasztok,
Nekem is kiújult nemrég, pedig kifejezett nyomás nem érte azt a területet.
Az utolsó előtti kommentre válaszolva szerintem a hason alvás és a merevedés ront rajta.
Tapasztalataim szerint ilyenkor a legjobb a teljes pihentetés és a szexuális ingerek megvonása. Ebben az esetben gyógyul a leggyorsabban.
Szerintem a kiújuláshoz általában a maszturbáció vezet.
A barátnőmmel történő együttlét alatt soha nem jött elő.
Jobbulást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!