Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mit tegyek ha már minden...

Werte kérdése:

Mit tegyek ha már minden kötél szakad?

Figyelt kérdés

A térdem 2-3 éve szúr.A térdkalács csúcsa gyulladás alatt van, a külső térdszalag megnyúlva. Végigjártam az összes kúrát! (mágneses terápia, injekció kúra, fizióterápia)

De egyik sem vált be, Artroszkópos beavatkozást ajánlanak a dokik, de félek. Riaszt a tudat, hogy jobb nem lesz csak rosszabb-ráadásul hosszú lábadozás után is eléggé érezni fogom:S Mivel tudom meggyőzni magam PRO és KONTRA?

2009. aug. 9. 07:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát igen...sajnos én is sokaktól hallom,hogy inkább megspórolták volna maguknak az időt,fájdalmat,fáradságot,mert nagyobb javulásra számítottak,vagy abszolút nem enyhólt a probléma.Viszont ha nem adod meg az esélyt neki,soha nem tudod meg,lehet,rajtad tudnának segíteni.Már az is nagy segítség lenne szerintem neked is ,ah csak enyhülhetne ez a fájdalom...

Nehéz ebben tanácsot adni,hisz nem tudni,nálad mekkora mértékben hozna mindez javulást.

2009. aug. 9. 08:47
 2/2 anonim ***** válasza:
mi az az antroszkópos beavatkozás? sajnálom:(
2009. aug. 9. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!