Segítség valami van a nemi szervemel!?
Figyelt kérdés
ma reggel wc-n észrevettem hogy a péniszemen a fityma nagyon nagyra dagadt nem is tudom fölhúzni a bőrt olyan nagy lett nem tudom mi lehet vele már így keltem. nagyon meg vagok ilyedve nagyon kínos help mit tudok csinálni?2012. okt. 20. 08:29
1/4 anonim válasza:
Igazából látatlanban ezt nem tudjuk megmondani.
Hány éves vagy?
Orvoshoz kellene menni, ha semmi ismert előzménye nincs (pl. ha bekapta a zippzár, akkor még jó hogy megdagadt), ha fáj, akkor még ma, ha javul, akkor ráér ünnepek után.
2/4 anonim válasza:
Mindenképpen nézesd meg szerintem is!
3/4 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat vagyon kínos ez az ügy :(( elmentem orvoshoz és csak be van gyulladva írt krémet amivel kennem kell
2012. okt. 20. 17:36
4/4 anonim válasza:
help mit tudok csinálni?
Kovi nagyra értékelne jelenlegi helyzetedben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!