Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Kiszaradt a herezacskom!...

Cocojambo kérdése:

Kiszaradt a herezacskom! Lehet ez vmi nemibetegseg jele? (bovebben lent)

Figyelt kérdés
Az a problemam, hogy 2 napja eszrevettem,hogy kiszaradt a bor a herezacskom egy reszen...es enyhen hamlik is,de nem voros es nem is erzekeny.Meg soha nem volt ilyen problemam es ezert ilyedtem meg picit...masfel eve elek szexualis eletet,de az utobbi felevben nem volt szexualis kapcsolatom, illetve csak oralisan 4 napja(gumival)...lehet ez valamilyen nemi uton terjedo betegseg jele?. Pls help.

2012. okt. 11. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Előfordul,kend be testápolóval .

Időnként arcunkon ,kezünkön is szárazabbá válik a bőrünk

Pótolni kell,ezért vannak krémek,kozmetikumok .

2012. okt. 11. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem nemi úton terjedő betegség, az biztos!

Ha viszket is, esetleg gombás fertőzés lehet, melyet Canestennel, Pimafukorttal kezelhetsz.

Az is lehet, hogy szimplán száraz a bőr ezen a területen. Ahogy előttem már írták, kend be testápolóval.

2012. okt. 11. 17:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Ertem,koszonom szepen ez elegge megnyugtato!...azert paraztam be kicsit mert meg nem tapasztaltam ilyent es kicsit fura volt h pont azutan h egy uj lannyal volt oral. Koszonom megegyszer.
2012. okt. 11. 18:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Az a legjobb, ha nem krémekkel kened, hanem belülről pótolod a folyadékot, szóval igyál sok vizet!
2012. okt. 23. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!