Stan91 kérdése:
Évekkel ezelőtt fitymaszűkületem volt, részleges körülmetélést hajtottak végre rajtam. Meg tudom egyénileg oldani hogy ne keljen orvoshoz menni? Többi lent:
Figyelt kérdés
Azóta barnás foltok jelentek meg a bőrön és a makkomon is. Mi lehet ez? Orvoshoz félek elmenni. A válaszokat előre is köszönöm2012. okt. 18. 11:20
1/5 anonim válasza:
Minek orvoshoz menni ilyen aprósággal... Várd csak meg nyugodtan, amíg lerohad magától...
2/5 anonim válasza:
Miért kell mindjárt halálra rémiszteni .
Semmi egyéb tünet,csak színelváltozások
Ez a bőr pigmentjétől is lehet.
És akinek az arcán van ilyen?
Ki látja ezt a Egy gatyában ?
Egy műtéti beavatkozás után elváltozhat a bőr színe .
Mit kell itt megoldani ?
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ! Azt sejtettem hogy nem túl nagy a baj mert nem viszket, nem fáj csak esztétikailag csúnya. Esetleg lehet kezelni valahogy hogy elmúljanak vagy legalább elhalványodjanak a foltok? Valaki tudja a pontos megnevezését ennek?
2012. okt. 18. 13:01
4/5 anonim válasza:
Hol van pontosan? Mert ha csak a makkon, akkor azért lehet mert szabadon van, vagy én nemtudom (Én is részlegesen vagyok metélve)
5/5 anonim válasza:
Nekem az egész előbőrt lecsonkolták és szintén ez van. Ez sokaknak van, barna foltok, amik erősödnek. Nincs ellenszere. Kenőcsök meg lámpák.... lehet próbálkozni, de nincs garancia rá. Akár erősödhetnek is a foltok. Ezért kell a legtöbb előbőrt meghagyni, amit csak lehet, nem viccből van az ott :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!