Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Milyen fitymaszűkületem van...

Milyen fitymaszűkületem van agy egyáltalán ez az?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és a péniszem alatt amikor hátrahúznám a bőrt valami a bőr részéről hozzá van tapadva a makkhoz és nem tudom tőle hátrahúzni teljesen.Most ez micsoda?
2012. szept. 17. 07:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem is fitymaszűkület hanem inkább fitymaletapadás ami nálad van.Tipikus kisfiús dolog nem veszélyes.

Fürdéskor a vízben mindig húzgáld hátra egyre jobban és jobban hogy mozogjon a fitymabőr így fellazul/kitágul.

Orvoshoz csak akkor kell menni ha már hosszabb ideje eredménytelen a fenti módszer.

2012. szept. 17. 07:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké megpróbálom.
2012. szept. 17. 07:20
 3/5 anonim ***** válasza:

"valami a bőr részéről hozzá van tapadva a makkhoz"

Mi az a valami? Így nem tudom látatlanba lehet hogy fitymafék. Az egy kis bőrdarab ami a fitymát és a makk között van nőve. Ha ez túl rövid akkor sajnos csak orvosi segítséggel lehet megoldani. Remélem nem az a gond, akkor viszont az első válaszoló által leírtak segíthetnek jobb esetben, fontos hogy óvatosan csináld.

2012. szept. 17. 12:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Én inkább azt mondanám a leírásod alapján, hogy a fitymaféked van ott és teljesen természetes a dolog. Van olyan, hogy ez a húrszerű bőrdarab túl rövid és nem engedi hátracsúszni a fitymát, akkor érdemes átvágatni, nehogy egy hevesebb szexuális aktus közben elszakadjon. Te még ezzel várhatsz 2-3 évet.
2012. szept. 17. 15:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is a fitymafékről írhatsz, ami esetedben talán rövidebb a kelleténél.
2012. szept. 17. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!