Gáz a hónaljszőr?
Figyelt kérdés
Sziasztok , családból erededően hamar szőrösödtem , most vagyok 12 éves és nőtt hónaljszőröm , és hát járok úszni nem tudom az gáz ha van egy kicsi , ? Mert még sosem borotváltam , szóljak anyukámnak ? Vagy mit tegyek ? Mert szégyellem kissé igaz másnak is van de nem tudom mit tegyek , egyébként az normális h 12 évesen nő ?2012. okt. 16. 21:33
2/10 anonim válasza:
Most kezdesz érni, persze, hogy normális, ha nő. Hogy gáz-e? Ha lány vagy, akkor az. A fiúk elméletileg variálhatják, hogy szőrösek akarnak-e lenni vagy sem, de a hónaljszőrt a férfiak is egyre inkább száműzik magukról. Egyszerűen állj anyud elé és kérj borotvát vagy vegyél egyet magadnak a zsebpénzedből (nem kell feltétlen a méreg drága Gillette-re beruházni, szerintem az színtiszta lehúzás, nekem drogériás márkájú borotvám van, ugyanazt tudja.)
3/10 anonim válasza:
Nem gáz.
Az igazi férfiak mind szőrösek .
4/10 anonim válasza:
Nem az, csak a lányoknál. Én borotválom mert zavart, nem vagyok egy pucérbúza ne hogy azt hidd! Láb, kéz, ott lent(rövidre), has(majd ha lesz, fazonra) ezeket nem borotválom, csak hónalj, meg ha majd lesz szakáll azt. Nem ciki, mondom. Csak engem zavart.
5/10 anonim válasza:
Lány vagy? Nem szép látvány és nem is higiénikus, ha dús, de ha csak pihe, azzal ne törődj. Ha nagyon zavar, kérd meg anyukádat borotválja le. Gyantával praktikusabb, tartósabb a hatás. Kozmetikus hamar lekapja, de házilag is megoldható pillanatok alatt.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek , annyira nem pihe de akkor várok még vele!
Aki akar rakok róla képet privátba írjatok és ott küldöm !
2012. okt. 17. 06:34
9/10 anonim válasza:
Nem küld a srác én korábban privit írtam neki mint te és hiába.
10/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok , bocs hogy csak most írok , de meggondoltam magam
2012. nov. 22. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!