Mit tegyek az izzadással?
Figyelt kérdés
Akármit csinálok izzadok. Hidegben,melegben,rövidben,hosszúban mindenben. Semmilyen stift nem segített eddig. Olyan érzésem van mintha ilyen hőhullámaim lennének. Más megfagy én meg izzadok és majd megsülök. Valami ötlet? 17/f2012. okt. 2. 13:10
1/5 anonim 

válasza:

Sürgösen menj orvoshoz, mert komoly betegség lehet az oka.
2/5 anonim 

válasza:

milyen betegség?Basszus..ez nálam is igy van.
3/5 anonim 

válasza:

A leggyakrabban pajzsmirigy-problémák járnak ilyesmivel, de más zavarok is lehetségesek.
DE!! Megállapitani igy nem lehet, ehhez ki kell vizsgáltatni magadat orvossal. Elsö lépésben a háziorvos utána átutal a megfelelö szakrendelésekre.
4/5 anonim 

válasza:

Igy van ez bizony a fiunák kb 21 éves korig.
Ez a fiuk 48% át érinti .
Igy biztositja a test a megfelelő hőmérsékletet.
Ha nincsenek egyéb fájdalmaid ,kivárod amig elmúlik
Nemi stresz ,izgalom csak fokozza ezt.
5/5 anonim válasza:
attól is függ h pl szedsz-e vmi gyógyszert.
de sztem ez lehet simán különböző serdülőkori hormonális dolgok miatt is. nekem is volt ilyen.
de lehet pl a sok stressz miatt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!