Kissrobi12 kérdése:
Fitymaletapadás kezelése otthon? 14/F 5 éve van ez a probléma de nem mertem szólni senkinek sem azt hittem magától megoldódik.
Figyelt kérdés
Fitymaletapadásom van kb 5 éve és merem el mondani senkinek sem nem merek el menni orvoshoz mert félek a fájdalomtól meg a többitől az utókezeléstől. Mit tudok tenni ez ügyben otthon egyedül vagy valami kenőcsöt tudnék venni a patikában vagy nem tudom? Legvégső esetben 18 éves koromban mennék el orvoshoz abból lehet bajom, ha addig várok? Nagyon félek a ráktól meg a gyulladásoktól de az orvos meg fáj és nem merem.2012. szept. 29. 11:22
21/23 A kérdező kommentje:
A makk aljáig megy hátra merev állapotban is és nem feszít ezért nem hiszem hogy szűk is lenne.
2012. okt. 3. 20:19
22/23 A kérdező kommentje:
privátban kaptam néhány remek választ és sokat haladtam a 2 napban vele szerintem jövőhét közepére már tökéletesen fog működni.
2012. okt. 3. 20:21
23/23 anonim válasza:
Ha most elmész akkor feltépi és iszonyatos fájdalom amit nem fognak érzésteleníteni, haveromnak volt és rohadtul fájt neki, aztán 5 napiig rohadtul fog fájni hugyozáskor. Én 12 vagyok és nekem is letapadásom volt és sikerült házilag megoldani semmi krém nélkül. Ha kíváncsi vagy rá hogy hogyan akkor írj rám privátba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!