Tényleg jobban kopaszodnak a férfiak ha sok a maszturbáció vagy a szex?
olvastam egyszer egy blogot ahol azt írták,hogy van összefüggés, remélem nem igaz :)
véleményeket,tényeket kérek
Nem, ez egy hatalmas nagy hülyeség! Én is olvastam a blogot és semmi értelme nincs, innen a gyakoriról szedte össze néhány hülye hozzászólásból valami 18 éves hülyegyerek.
Először is a férfias kopaszodást, mint jelenséget rengetegen félreértik ez nem olyasmi, amit egy netes cikkben 3 mondatban érthetően el lehetne mondani.
Másrészt önkielégítés vagy szex után az androgén férfi hormonok (pl. tesztoszteron) szintje egy ideig éppen, hogy alacsonyabb lesz. Viszont ez nem azt jelenti, hogy aki állandóan kefél az nem fog kopaszodni, ugyanis az emberi endokrin rendszernek van egy hormonszint korrigációs képessége, magyarul ha egy hapsi napi 16 órában csak dugni akar azért, hogy ne kopaszodjon, egy idő után egyszerűen nem fog felálni neki, ugyanis a szervezet azt nem engedi meg, hogy a tesztoszteron szint a szervezetben jelentősen és tartósan csökkenjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!