Ha egy nőt klónoznak, és lefekszik a klónjával, az leszbikus szex vagy maszturbáció?
Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 11:17
2/11 anonim válasza:
egyik se vagyis mind...a vérfertőzés alap,lezbikus szex mert ugye két csaj,és akár maszti is lehet...
5/11 anonim válasza:
Fúbasszus. XD Bioszon volt ilyen cucc, hogy lapra lehetett írni mindenféle kérdést, amit eddig "nem mertünk megkérdezni" és én ezt írattam az egyik gyerekkel, mert hogy milyen már, hogy én írom... De a tanár nem mondta meeeeg. XD Pedig érdekelt volna. D:
6/11 anonim válasza:
Azt nem tudom,de ott lennék szívesen!
8/11 anonim válasza:
az én kérdésem pedig: TE HÜLYE VAGY???
9/11 anonim válasza:
Namost a klónja jóval fiatalabb nála, tehát akár még pedofília is lehet. Vagy gerontofília, ha kivárja míg felnő.
Hacsak nem keverünk bele időutazást is. (Ha már sci-fi szex)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!