Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig bírod ki szex és maszturbáció nélkül?
Figyelt kérdés
3 hónapig kibírnád?
5-ig?
2010. ápr. 23. 16:21
1/21 anonim válasza:
szex nélkül lehet, de tuti kiverném :D szal semmi nélkül, 100 h nem :D
3/21 anonim válasza:
Egyszer megpróbáltam. Kb. 2 hétig jutottam. xD
4/21 anonim válasza:
én egyszer kibírtam 14évig :O
18/l
5/21 anonim válasza:
Szex nélkül 34 hónapig bírtam, és bírtam volna még tovább is, maszturbáció nélkül mikor még férjnél voltam, akkor kb. 6 hónap volt a legtöbb, amit kibírtam nélküle. 27L
6/21 A kérdező kommentje:
Az nem számít bele :D
2010. ápr. 23. 16:28
7/21 anonim válasza:
2napig kibírnám de utána szinte szökőkútként árad belőlem az anyag
8/21 A kérdező kommentje:
... az első 14 év nem játszik :D
2010. ápr. 23. 16:29
9/21 anonim válasza:
szex nélkül bármeddig
maszti nélkül..hát anélkül is bármeddig, de nem szoktam ilyenekkel próbálkozni, mert jó időtöltésnek tartom (:D), úgyh hetente legalább 1x csinálom, de amúgy sose vágyom rá, úgyh szerintem kibírnám nélküle a végtelenségig
18L
10/21 anonim válasza:
szex nélkül 1-2 hónapig, de akkor már nagyon rossz. maszti nélkül... őőő... átlagban 2 napig? de ha olyan hangulatom van akk max 1 hét, tovább biztos nem. 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!