Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Egy 17 éves srácnak kicsi a...

Guys908 kérdése:

Egy 17 éves srácnak kicsi a 12 cm-es pénisz? Tudom unjátok de engem érdekel egy normális ember válasza.

Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 13:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ez egy testi adottság, amin túlságosan nem lehet változtatni. Amin viszont tudsz változtatni, az a plusz, amit hozzáadsz egy együttléthez: fantázia, szenvedély, odafigyelés. Én pl. mindig azon vagyok, hogy a lánynak orgazmusa legyen. Legalább egy, de inkább kettő, vagy több. Amellett, hogy igyekszem folyamatosan minden érzékszervét ingerelni ;)
2012. szept. 16. 13:47
 12/17 anonim válasza:

Amúgy, hogy egy női véleményt is adjak, itt van ez a kérdés, ahol kifejezetten leírja a csaj, hogy nem a pénisz látványától izgul fel, hanem szavaktól, simogatástól--- szóval a látvány miatt sem kell aggódnod, hogy "jaj mi lesz, ha nem kívánja meg a műszerem, mikor meglátja a csaj"

Szóval emiatt sem kell aggódnod, a méret miatt sem, hogy mennyire fogka érezni a csaj magában (amúgy tudtad h a hüvely kb. 10-12 cm hosszú? Ha meg nagyobb a férfiasság és tövig benyomják anőbe, az nyomja a méhszájukat és az fáj nekik, így el sem tudnak menni ;) )

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__15..

2012. szept. 16. 13:50
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat :) és megfogadom a tanácsokat,és megpróbálok mindent :D és a lehető legjobbat nyújtani egy lánynak.
2012. szept. 16. 14:31
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

A 13.34 kor irt válaszra

Nagy paraszt vagy ,ha ilyen választ adsz egy 17 éves finak . A kérdéséreadtál volan választ.A pc izom működése hogy jön ide? Milyen kapcsolatban van az a mérettel te idióta . Majd ő eldönti,hogy smint történnek a dolgok abarátnőjével .Nem mindenkinek jön be a te izlésed és módszered .Látszik hogy ebben is alul képzett vagy .

Normális ember ilyet nem is ír a közösbe .

Kicsit forgasd a biosz könyvet is ,mert nagyon rád fér !!

2012. szept. 16. 15:02
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Látom a 13.34 es már nincs is itt .

Hála Isten !

2012. szept. 16. 15:04
 16/17 anonim válasza:
79%

15:04-es!

Itt vagyok örömödre! ;)

Nos, én csak azt akartam ezzel mondani a kérdezőnek, hogy nem a méret a lényeg! Nem a mérettől függ, hogy tényleg ki tud-e elégíteni bárkit is (kivétel persze mindig van - ha mikropénisz betegségben szenved valaki, mert ha jól tudom a világ legkisebb pénisze 1-2cm körül van felállva), Szóval igenis köze van a kérdéséhez a válaszom!

És amúgy az szerinted miért rossz tanács, hogy tegyen meg minden tőle telhetőt a kérdező? Hisz ha vannak módszerek, amikkel fejlődhet, (pl. kegel gyakorlatok - amivel megtanulja visszafogni a magömlését hogy ne menjen el idő előtt ; VAGY pl. lapozza át 1x a kámaszutrát, amiből ötleteket meríthet és fejlődhet) az MIÉRT BAJ?

Igenis minden embernek kötelessége volna (ha férfi, ha nő) fejlesztenie magát.

Persze azt hozzátehettem volna, hogy NE MEGSZÁLLOTTAN, hanem csak figyeljen ezekre is oda!!!

De az élet minden területére érvényes ez a mentalitás, amit írtam:

Inkább tanuljon, sportoljon, egészségesen éljen, olvasson az ember szexuális élettel való tanácsokat, mintsem egész nap otthon tespedjen a gép előtt napi 6-8 órát, WOW-ozzon, vagy facebookozzon...

De most nem?

De a lényeg a jó szex feltétele nem kizárólag a méreteken múlik!!!!!

A szex nem csak annyiból áll, hogy durván, erősen és hipergyorsan ki-be megyünk a nőben, mint valami barbár állatok... ami ugye nem is jó, hanem előjáték, figyelem kell hozzá. Kényeztetés, kreativitás... a szex jó dolog, nem pedig valami gépies dolog, ami azon múlik kinek mekkora...

2012. szept. 16. 15:54
 17/17 anonim ***** válasza:
persze, hogy azt írják, hogy ennyi meg annyi centi. interneten vannak... de ne ezt vedd alapul, ha így lenne akkor nem 13-15centi lenne az átlag hanem 18-20. nos csak ennyit akartam a többit már leírták mások.
2012. szept. 17. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!