Egy 17 éves srácnak kicsi a 12 cm-es pénisz? Tudom unjátok de engem érdekel egy normális ember válasza.
átlag alatti, az tény.
bár nem mintha ez számítana a szexnél :)
persze, hogy menne :D
amúgy ez az alacsony lányos hülyeség... én majdnem 180 cm vagyok és tökéletes az ekkora méret:)
Nem hiszem, hogy ez gondot okozna a testi kapcsolat létesítésében - egy nőnek ha +7 cm akkor már ki tudod elégíteni, azonban korodhoz képest szerintem kicsi, nekem 19 cm.
17/f
Ember, ne így állj hozzá, hogy "tudok vele még mit kezdeni?", hanem hozd ki magadból a maximumot... kegel-gyakorlatokkal fejlezd a PC izmodat, ahelyett, hogy aggódnál - hogy mesésen sokáig bírd a szexet - mert hát hiába lenne neked 37Cm, de ha 1 perc alatt elmennél, na az gáz lenne. Meg tanulj meg pun.cit nyalni, légy egy Nyelves Norbi ;) , mert ha jól nyalsz, már azzal megfogsz magadnak egy nőt ;)
Különben meg a nőknek tényleg csak a méret lenne a lényeg, akkor nem is feküdnének le férfiakkal, hanem mind ilyen giganagy vibrátorral elégíteni ki magát... ellenben te férfi vagy, tudod simigatni, izgatni szex közben a pl.: mellét ... szóval ilyen hülyeségeken ne törődj, inkább gyakorolj... és az lebegjen a semed előtt, hogy a másiknak akarsz örömet okozni elsősorban, nem pedig elönzőzni a dolgokat.
Ha meg kifogsz egy olyan nőt, aki emiatt nem fekszik le veled - mit zavar? Nem ő az egyetlen nő a földön, meg az ilyen "nők", általában kis műnők, plázanők, és pénzéhes ri.bancok.
Ne stresszeld szét az agyad, a szex jó dolog, ne rontsd el idegességgel! ;)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!