Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Sokszor kell wc-re mennem. De...

Sokszor kell wc-re mennem. De miért?

Figyelt kérdés
1 éve van ez. az iskolában is minden szünetben megyek a wc-re . de szerintem az játszik közbe hogy amióta ez van azóta CSAK szódát iszok.ÉS ami a legérdekesebb hogy van amikor ülök a székben és 7 órán át nem megyek WC-re.13/F

2012. szept. 8. 20:57
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
nem találós kérdés de ezt az egészet én magam is furcsállom
2012. szept. 9. 14:46
 12/27 anonim ***** válasza:
ne igyál és akkor nem fogsz menni
2012. szept. 9. 14:50
 13/27 anonim ***** válasza:

Menj el dokihoz! Befektetnek kórházba, ott kivizsgálnak. Vérvétel, vizeletvétel, hasi ultrahang, aztán beraknak a kukidon keresztül egy csövet /előtte nővér fitymádat hátrahúzza, fertőtlenítővel lemossa a makkodat és húgycsőnyílást/, feltöltik-leengedik a hólyagodat (ellenőrzik mekkora a kapacitás, megfelelően tágul-e stb.)

Ennyi!!

2012. szept. 9. 15:15
 14/27 A kérdező kommentje:
15:15-ös ez tényleg így megy? nincs rá valami gyógyszer?
2012. szept. 9. 16:38
 15/27 anonim ***** válasza:

Kis szívem! Nem szerettem volna rád ijeszteni, de nekem már nincs tippem a Te pisilési problémádra. El kell menni a doktornénihez-bácsihoz, elmondod a panaszod, aztán eldönti mi legyen! Egy sima vizeletvizsgálat nem árt, de ha tényleg komoly a problémád egy kivizsgálás sem. Gyógyszert csak úgy nem írnak fel. Előbb ki kell deríteni van-e gond, és mi az, aztán kezelni!

Egyébként gyermekápoló vagyok.

2012. szept. 9. 17:01
 16/27 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és most megpróbálkozok azzal hogy 1 hónapig csak vizet iszok hátha változik az állás :)
2012. szept. 9. 19:43
 17/27 anonim ***** válasza:
Eddig is azt ittál, csak szénsavasat. Nem? A kérdésben az van!
2012. szept. 9. 19:47
 18/27 anonim ***** válasza:

Félre téve a kötekedést, ha tényleg úgy érzed, hogy nem stimmel valami a pisiléseddel, akkor menjetek el a szüleiddel dokihoz!

Most néztem, hogy a 15:15-ös választ a párom bejelentkezésével írtam, mert Ő volt előtte fönt az oldalon(BOCSI)! Csak míg Ő szórakozni jár föl és hülyeségeket írogat, addig én komolyan segíteni szeretnék az embereknek, de nálad elakadtam.

Remélem, hogy megoldódik a problémád! Egyébként ne félj, ha kivizsgálnának, nem esnének neked egyből egy katéterrel!

2012. szept. 9. 20:10
 19/27 A kérdező kommentje:
igen de lehet hogy a szóda játszott közbe a szénsavval
2012. szept. 9. 20:12
 20/27 anonim ***** válasza:
A szénsavtól a hasad puffadhatna inkább föl. A vizet a koffeintartalmú italok hajtják.
2012. szept. 9. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!