Sokszor kell wc-re mennem. De miért?
Menj el dokihoz! Befektetnek kórházba, ott kivizsgálnak. Vérvétel, vizeletvétel, hasi ultrahang, aztán beraknak a kukidon keresztül egy csövet /előtte nővér fitymádat hátrahúzza, fertőtlenítővel lemossa a makkodat és húgycsőnyílást/, feltöltik-leengedik a hólyagodat (ellenőrzik mekkora a kapacitás, megfelelően tágul-e stb.)
Ennyi!!
Kis szívem! Nem szerettem volna rád ijeszteni, de nekem már nincs tippem a Te pisilési problémádra. El kell menni a doktornénihez-bácsihoz, elmondod a panaszod, aztán eldönti mi legyen! Egy sima vizeletvizsgálat nem árt, de ha tényleg komoly a problémád egy kivizsgálás sem. Gyógyszert csak úgy nem írnak fel. Előbb ki kell deríteni van-e gond, és mi az, aztán kezelni!
Egyébként gyermekápoló vagyok.
Félre téve a kötekedést, ha tényleg úgy érzed, hogy nem stimmel valami a pisiléseddel, akkor menjetek el a szüleiddel dokihoz!
Most néztem, hogy a 15:15-ös választ a párom bejelentkezésével írtam, mert Ő volt előtte fönt az oldalon(BOCSI)! Csak míg Ő szórakozni jár föl és hülyeségeket írogat, addig én komolyan segíteni szeretnék az embereknek, de nálad elakadtam.
Remélem, hogy megoldódik a problémád! Egyébként ne félj, ha kivizsgálnának, nem esnének neked egyből egy katéterrel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!