Sokszor kell wc-re mennem. De miért?
Figyelt kérdés
1 éve van ez. az iskolában is minden szünetben megyek a wc-re . de szerintem az játszik közbe hogy amióta ez van azóta CSAK szódát iszok.ÉS ami a legérdekesebb hogy van amikor ülök a székben és 7 órán át nem megyek WC-re.13/F2012. szept. 8. 20:57
3/27 anonim válasza:
4/27 anonim válasza:
teszteld magad, igyál vizet, gyümölcslét, hogy változik-e?
5/27 anonim válasza:
Sokat is iszol? Lehet, hogy semmi gond nincs, csak egyenes arányban van a bevitt az ürítettel. Azonban a gyakori szomjúság, bő folyadék fogyasztás, gyakori és bőséges vizeletürítés, éjjeli pisilések - a cukorbetegség tünetei lehetnek. Szerintem érdemes a gyerekorvossal egy vizeletvizsgálatot és vérvételt végeztetni. Akár a veseműködésedben is lehet zavar.
6/27 A kérdező kommentje:
én este eggyáltalán nem megyek wc-re
2012. szept. 9. 07:39
7/27 A kérdező kommentje:
22:29-es amiket itt felsoroltál azoknak nincs tünete mert nem is vagyok gyakorta szomjas és nincs bő vizelés se
2012. szept. 9. 07:43
8/27 A kérdező kommentje:
ja és még ami a legérdekesebb hogy wc-zés után elmúlik 2 óra és utána nem kell !!! na erre mit mondtok?
2012. szept. 9. 07:46
9/27 anonim válasza:
Kissé zagyva amit írsz!
"ja és még ami a legérdekesebb hogy wc-zés után elmúlik 2 óra és utána nem kell"
Ez mit jelent?????? Most akkor mész sűrűn vécére v. nem?
Ha a suliban van csak ez, sokszor mész wc-re, de csak keveset pisilsz, és ez már egy éve tart, AKKOR EGY BERÖGZÜLT ROSSZ SZOKÁS.
10/27 anonim válasza:
Bocsi, de ez most egy találós kérdés kedves kérdező? Mert az eddigi írásokból úgy tűnik!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!