Fiúk, ti vágjátok a szőrt a péniszeteknél?
Figyelt kérdés
Az enyém elég szőrös, még a zacsi is. Ez mennyire általános vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen?2012. szept. 2. 17:03
1/8 anonim 

válasza:

nekem is ilyen.amikor nincs barátnő.ha van akkor rövidre nyírva,ami a péniszen van a tövénél,azt meg leborotválom
2/8 anonim 

válasza:

Igen, én borotválom mindenhol. A zacsit is muszáj borotválnom, különben azon is dzsungel lenne. :S
3/8 anonim 

válasza:

Én másutt is szőrös vagyok így nagyon nevetséges lenne ha csak ott borotválnám magam.Néha ollóval rövidebbre szabom de mindig nagyra hagyom összhangban a testszőrzettel.
4/8 anonim 

válasza:

Csak rövidre vágom, ha már nagyobb.
5/8 anonim 

válasza:

Borotválom már kb 15-16 éves korom óta.
18/F
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor ollózgatok tovább.
2012. szept. 2. 21:17
7/8 anonim 

válasza:

Az enyém is nagyon szőrös,a zacsi ugyanúgy mint körülötte,én borotválom.
8/8 anonim 

válasza:

Ollóval igazítok,a tök csupasz az elég nőies,nekem a zacsi nem szőrős,szerencsés típus vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!