Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érti ezt Fanka? "Ami nekem nem tetszik, hogy randiztok a neten, utána meg nekem sírtok, hogy nem vágjátok mi a szerelem"
Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 11:27
1/8 anonim válasza:
Fanka egy mocskos redvás álszent g3ci ne próbáld megfejteni. Hallgass meg egy stevet és aztán gondold át mi is az a hip-hop.
2/8 anonim válasza:
Hát úgy, hogy neten ismerkednek, msn-eznek és abból, mert 3 képet láttak a másikról már eldöntik, hogy szerelmesek. Élőben meg találkoznak, lehet, hogy azt mondják "Úristen, ha tudom, hogy ilyen, egy betűt nem írok neki vissza".
3/8 anonim válasza:
Egyébként ezzel valszeg azt akarta kifejezni, hogy az érzelmek felületesek a mai világbanpl.: fészbúkon oda írod hogy szeretlek láv stb pedig semmi alapja nincs csak úgy oda írtad, és sírnak az emberek de még is ugyanazt csinálják mint amiért sírnak. Rem. érted.
4/8 anonim válasza:
Úgy érti, hogy nem neten kell ismerkedni, hanem élőben, mert úgy lehet a másikat igazán megismerni.
5/8 anonim válasza:
Nem érti sehogy, egy 100 kW-os fanyalgásgenerátor írja a szövegeit. Beletáplálja a magyar valóságot, beindítja a kiszuperált MiG-hajtóművet, az outputra ráköt egy rímszűrőt, és kész is az új Fankadeli-dal.
6/8 anonim válasza:
a lényeg a lényeg hogy a netes ismerkedés mindig csak a sex körül forog, így amikor találkoznak a fiú általában csak kefélni akar a lány meg vagy megijed a sráctól, vagy pedig megcsalja vele a barátját..) és így utána az ember csak azt mondja, hogy nem vágom mi is a szerelem...
7/8 anonim válasza:
OFF:Én neten ismertem meg a jelenlegi barátomat, képcsere, webcam tali előtt, és másfél éve együtt vagyunk. Szóval iszonyat nagy szerencsém volt. :D
8/8 anonim válasza:
12.19 vok. Hozzátenném, webcamon sem perverzkedés ment, hanem beszélgettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!