Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nőgyógyászhoz mentek, szőrtelenítetek, vagy csak rövidre vágjátok?
Figyelt kérdés
Esetleg más?
Tudom, hogy nem azt nézi, de mégis, ti hogyan szőrtelenítetek?
Ha egyébként teljesen csupaszra szoktam borotválni, de pl nőgyógyászati vizsgálatra kicsit szúrós lesz, vagy kicsit szőrös lesz, az gáz? :/
2010. nov. 23. 17:50
3/6 anonim válasza:
A dokik általában annak örülnek, ha belenyírod a monogramjukat.
4/6 anonim válasza:
A nőgyógyásznak édes mindegy, milyen a puncid (szőrös, szőrtelen) csak tiszta legyen a vizsgálatnál.
5/6 anonim válasza:
A nőgyógyászok azt mondják, hogy a szőr védi a puncit.
6/6 anonim válasza:
Nm érdekli őket a fazonod. Én csak rövidre vágom, mert mindig úgy hordom. De ha egyáltalán nem nyírnám, akkor úgy mennék nőgyógyászhoz is.
Ebben nincsen semmi ciki. Amúgy is egészségesebb, ha van ott egy szőr, mert védelmet nyújt.
Voltam gyakorlaton nőgyógyász mellett, és egyik sem tett megjegyzéseket vagy kezdett el vihogni, ha szőrös puncit látott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!