Szklerózis multiplex gyógyítása?
Sziasztok, 18 éves vagyok, és most fedezték fel az SM-et.
Valaki tudna mondani olyan gyógymódot ami bevallt valakinek..
én halottam párat,de kíváncsi vagyok, hogy kinek mi vállt be
Üdv a klubban! nem elkeseríteni akrlak,de ez perpill még nem gyógyítható...nem kell bedőlni csoda gombáknak, meg talpmasszázsnak...egyedi,hogy hogy fog alakulni,de a végkimentelt egyik módszer (gyógyszer, masszázs, halolaj stb stb stb) nem befolyásolja. Ha jönni akar (shub),akkor jönni is fog.
vannak gyógyszerek amikkel időt lehet nyerni(ezt majd megkapod majd te is), van műtéti "megoldás" külfödön bizonyos esetekben, meg nekem az is nagyon szimpi, hogy őssejt+ kinyírják mellé az immunrendszered...amolyan újraindítás...de ilyet itthon...esélytelen.
En megpróbálok mindent!
Egyik ismerős tolokocsiban volt mar, es felgyogyult.elvileg csak alma ecetes vizet ivott...14 főből csak 1 maradt neki...
Nem szabad feladni..en hiszem hogy meg fogok gyogyulni
a gócok gyulladás eredményei, plakkok...nem szívódnak fel:( pláne nem almaecettől...hidd el a gyógyszergyárak sem azért költenek milliárdokat kutatásra,mert ilyen egyszerű. Tényleg nem a reményt akarom elvenni,de ne fuss bele abba, hogy mindenkinek csak fizetsz midnenféle "csodaszerért" fölöslegesen, mert nagyon sokan akarnak mgélni más emberek kétségbeesésétől.
amit tehetsz a rendszeres megfelelő mozgás, a stressz minimalizálása, és hogy úgy éled az életed,mint ha az sm nem is lenne. tanulj tovább, dolgozz...az majd eltereli a gondoltaid
a gócok száma és az állapot között nincs egyenes arányosság..1 kis góc rossz helyen is tud nagy kárt csinálni, és 30 is maradhat rejtve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!