Bokaficam leggyorsabb gyógyítása?
Figyelt kérdés
B*basztam, mint a krva isten.. és kiment a bokám + egy 14cm-s horzsolás van az alkaromon..
Horzsolásra mit?
Bokaficamra mit?
A leggyorsabb gyógyulás kéne, mert nem áll meg az élet, csak annyira fáj..
2012. aug. 20. 13:36
1/6 poiu válasza:
A gyulladást kellene csökkenteni. Jegelés - de nem folyamatosan. Aspirin. Polcold föl (ne lógasd). Csodát ne várj.
2/6 anonim válasza:
1, ha visszatért a bokád a helyére, akkor csak megrándult, ha te raktad vissza, akkor tényleg kificamodott, és akkor menj el mindenképp egy balesetire, mert egy-két szakadt szalag a későbbiekben megkeserítheti az életed!
2, a horzsolást ne hagyd elfertőződni, az majd magától gyógyul,csak időigényes
3/6 A kérdező kommentje:
jó, akkor csak meghúztam
gondolom, ha erőltetem a lábam, akkor az jobb.. vagyis nekem nem fáj annyira
2012. aug. 20. 16:34
4/6 anonim válasza:
Feketenadálytő pakolás. Macerás elkészíteni, de rohadt gyorsan regenerál. A krémek nem jók, mert alig tartalmazzák a növény kivonatát. Horzsolást meg tartsd tisztán, és rendben lesz.
6/6 az.gobe válasza:
Eloszor helyre kell tetetni mert lehet h a csontok elmozdultak, az orvosok nem ismerik el de igy van, keress egy maszirozot aki ert ehhez s a fajdalom teljesen megszunik, de a szallagok nyulva maradnak, azok nagyon kesore regeneralodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!