Ekcéma gyógyítása: bőrgyógyító tréning?
ez hatásosabb mint a krém? mint az egészségesebb életmód? mennyibe kerül ez a humbuk?
annak működik aki hisz benne? én nem hiszek, akkor csak kidobott pénz?
Az ekcéma érdekes állat faj nekem is van közepes mértékben.
Őszintén szólva nem tudják mi okozza.
Azért persze csak óvatosan, de bármi segíthet. Azért a placebó hatás csak úgy működik ha hiszel benne.
az orvosok szerint az ekcéma nem gyógyítható. de sztem helyes életmóddal igen, csak hát nehéz kikisérletezni...
eddig még nekem sem sikerült, úh addig is a dermalex kenőcsöt használom, mert az jót tesz, legalábbis nekem, és nincs benne szteroid.
én gyógykészítményes kenőcsöket, ebbe tutira nincs semmi és puhítja a száraz bőrt, tele van vitaminnal, és vízbázisú így hamar felszívódik.
tényleg nagyon nehéz gyógyítani az ekcémát. elfogadtam, hogy véglegesen nem lehet kiiktatni, viszont nekem másfél éve abszolút nem múlik el és egyre rosszabb. állítólag a candida okozhatja, ami nem csak egy ok. ott van a stressz és a többi lelkieredetű baj. rengeteg minden lehet a háttérben. ember legyen a talpán aki évekig képes lenne kísérletezni: diéta, hónaponta váltja a kenőcsöt, elmegy mindenféle fizetős dologra.
nekem pl pénzem sincs sok, csak 2000 amit kitudok adni egy hónapban kenőcsre, ha újat próbálnék...
miért vársz még vele? nem fog magától meggyógyulni... ha csak nem ételtől jön ki... én pl diétázom is (candida diéta), így legalább nagyon is jól tudom mit eszem. már rég nem emésztett a gyomrom vegyszerezett, agyon ízesítet, génkezelt sz*rokat.
ja és ha már dolgoztál (nekem csak diákmunkában volt részem), de tudod, hogy mennyibe kerül az hogy jól lakhass mindennap, tudod minek mennyi az ára. hát elárulom, hogy már rengeteg pénzt megspóroltam: csoki, cukor, ilyen gagyi 600 ft-os pickwick meg hasonló teát, kilós kenyér, mindenféle kész termék: kechap, majonéz, stb...
helyette hogy mit? zöldséget, 60 ft-os joghurtot, 90 ft-os fél literes joghurt ital, rengeteg víz... ja igen, semmi üdítő... jézusom, hogy mennyit megtakarítottam. nem mellesleg húst, zöldségeket, főzelékeket, mindent amit eltudok itthon készíteni én magam és tudom mit használhatok fel, azok nagyoooon laktatóak, ráadásul egészséges :)
nem tudom te mire vársz és mire gondoltál ha ilyen a kezed... én bébi korom óta szenvedek ezzel, mindig kaptam rá valamit, és segített, VAGY nem. A bőrgyógyászat vaktában lövőldözik, az egyik legbizonytalanabb, legkevésbbé hatékony orvoslással rendelkezik.
Persze ez evidens szerintem, hisz ahány ember annyi bőr, allergia, genetikai rendellenesség. Tudniillik nagytekintetben genetikailag működik ez az ekcéma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!