Mi a véleményetek a Balogh Krisztina - Aranyér A Múlté c. e-bookjáról?
Én nem ismerem ezt a módszert, de nem tűnik rossznak.
Úgy gondolom, hogy kipróbálom, mert a helyzetem már kibírhatatlan. Majd leírom az ezzel kapcsolatos tapsztalataimat.
Nem igaz, hogy magatoktól nem tudjátok ezt megoldani.
Az interneten már mindent megtalálsz, különben is nem kell mindent összezabálni és nem fogsz betont sz@rni!
Hát ez kész! Mert szerinted csak akkor lehet valakinek aranyere, ha összevissza zabál, ez is csak a te tudásodat tükrözi. Én most a második gyerekemet várom és képzeld el nagyon odafigyelek, hogy mit eszek és mennyit. De ennek ellenére sajnos kialakult az aranyerem, mert olyan változásokon megy át a testem. De ezt már neked meg se próbálom elmagyarázni...
A könyvet olvastam, több módszert is csinálok belőle, és különösen a tünetkezelő rész vált be. pl: a lobéliás keverék.
Igértem írok a tapasztalataimról. Hasznos, jó tanácsok vannak a könyvben. Bár az elején nem igazán hittem volna, de szépen húzódik vissza már nekem. A fiam is örül már, mert eddig minden elintézni valóm ügyében őt kültem, amikor a városba kellett menni, kicsit szégyenlem, de ilyen állapotban nem akartam és nem is tudtam elmenni itthonról, de a csekket tegnap már én adtam fel magamnak.
Tehát egyre jobb, most már hiszekbenne. Az elején volt egy kis gondom a timsó azthittem nem is oldódik, de kiderült, hogy oldódik az annyira, amennyire kell, egy kicsi úgyis marad alul. Készítettem gyógynövény kenőcsöt is, ahogy le van írva és tüneteimet valóban enyhítette.
Én használtam a chilit, de nem kötöttem túl sok örömöt hozzá, így másfél hét után abba is hagytam. Szerintem nem oszt, nem szoroz, én e-nélkül is jobban lettem.
Próbálgatni kell a módszereket, akinek valami nem esik jól, akkor ne csinálja! Én is ezt követem, most minek kínozzam magam :)
Amúgy az előzőre válszolva én elérhetőséget a könyvben is megtaláltam.
Érdekelne a könyv, akár CD formátumban is, de 6890 Ft-ot nem tudok érte adni. Akinek megvan, de (már) nincs szüksége rá, írjon nekem, mert megvenném a könyvét!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!