Hogyan vázoljam fel?
Figyelt kérdés
Szóval szeretnék borotválkozni de nem tudom hogy hogyan beszélgessek erről apámmal "haveri" kapcsolatban vagyunk de ilyen témákról nem nagyon beszélünk. Légyszíves adjatok tippet hogy hogyan közelítsék meg a témát. 15/f2012. aug. 29. 23:52
1/5 anonim 

válasza:

apu, add mán kölcsön a borotvád vaze. <---- így.
2/5 anonim 

válasza:

Nézed magad a tükörben és egyszer csak hangosan megjegyzed: "Te apu! Egyre szőrösebb vagyok, asszem veszek egy borotvát ha legközelebb megyünk a boltba. Szerinted?"
Valami ilyesmi. Nem kell ebből olyan nagy dolgot csinálni.
Gondolom nem az engedélye kell, hanem szeretnéd a tudtára adni hogy itt az ideje a borotválkozásnak.
Erre pedig megfelelő szitu ha őszintén szóba hozod a témát a fürdőszobában. (Azért ne a konyhában evés közben) :)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot, de már sikerült ültünk a tv előtt egyszer csak jött a gillette reklám és mondtam h nekem is ideje lenne elkezdeni erre csak azt mondta h ki tart vissza? Szóval elég jól ment (szerintem) utána a elmentem a fürdöbe adott 1et ilyen eldobhatót és a többit már nem kell részletezi :D
2012. aug. 30. 12:38
5/5 anonim 

válasza:

Gratulálunk, mostmár Ön is igazi férfivá vált.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!