Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Prosztata gyulladás akár...

Prosztata gyulladás akár előjöhet fiatalabb korban is?

Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 15:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos igen
2012. aug. 24. 15:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Nagyszerű, akkor úgy tűnik az van :/
2012. aug. 24. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:
milyen tuneteid vannak?
2012. aug. 24. 16:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy azzal kezdődött már tegnap, hogy sokszor volt vizelési ingerem úgymond mégse "jött" semmi, de ezzel tegnap nem is igazán foglalkoztam, mert sok dolgom volt. Aztán ma reggel szintén ugyanez, 9kor keltem és 11ig egyszerűen nem tudtam wc-ézni. Aztán az egész nap azóta 3szor voltam wc-n. Akkor úgy tíz percre elmúlt, de utána olyan szinten előjött, hogy úgy éreztem, majd behugyozok. Persze ez még lehetne felfázás is. De maga a hímvesszőm is fáj, vagyis inkább olyan kellemetlen érzés volt de úgy belülről, mintha maga a húgycsövem fájna. Ez nem folyamatos inkább úgy tízpercenként bele-belehasít. Illetve ilyen váladék szerűség is volt benne. Gondolom a prosztatából. Ez csak egyszer volt és akkor nagyon kevés. Ezután utána néztem a tüneteknek, van itthon egy egészségügyi könyv, plusz a neten is megnéztem. Szinte mindenre ez jött ki. Mármint a prosztata gyulladás. Most pedig ott tartok, hogy az ágyékrészen ilyen kellemetlen érzésem van, nem is igazán fájdalom, csak úgy kényelmetlen. Meg a közérzetem is rossz, persze ezt nem is csodálom. Amúgy 17 éves vagyok ezért is kérdeztem, hogy egyáltalán fiatalon lehet-e ilyen. Amúgy strandon meg nyilvános wc-ben stb. nem voltam, úgyhogy bármilyen sima fertőzés kizárva.
2012. aug. 24. 16:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Icsajokkal h allsz?
2012. aug. 24. 16:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Sehogy
2012. aug. 24. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!