Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Lenne egy kettő komoly kérdésem?

Lenne egy kettő komoly kérdésem?

Figyelt kérdés

a kérdésem hogy olyan problémám van elöször hogy a herezacskómon vannak ilyen kis pötty szerű akármik ezzel milyen orvoshoz tudok elmenni?

A másik meg hu nem tudom pontosan de szerintem külső aranyerem van talán hogy azzal is milyen orvoshoz tudok elmenni a házi orvoson kívűl ?

komoly válaszokat kérnék rá

2012. aug. 21. 01:39
 1/7 crudy ***** válasza:
a zsákoddal börgyógyás, a p*csáddal proktológia
2012. aug. 21. 01:55
 2/7 A kérdező kommentje:

és ez komoly?hogy oda kell mennem?

köszi a választ ha igen

2012. aug. 21. 02:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Aranyérrel nálunk sebészetre kell menni, ő adhat beutalót a proktológushoz.

Ha a pöttyök ilyenek, akkor az sok férfinek van:

[link]

2012. aug. 21. 07:57
 4/7 anonim ***** válasza:
2012. aug. 21. 08:04
 5/7 A kérdező kommentje:
nem iylen foltok hanem nem is tudom olyan mintha nagyobb pattanás lenne csak nem lehet kinyomni de már egy kettő eltűnt vagyis igen
2012. aug. 24. 00:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha fehér kis pattanáshoz hasonlítanak a pöttök a zacskódon akkor azok lehetnek fordyce foltok is,ami nem betegség,csak esztétikailag okozz problémát,de egyébként urologushoz is elmehetsz vele,bőr és nemibeteg gondozóba is.Aranyeret meg reparon kenőccsel otthon is tudod kezelni.
2012. aug. 28. 11:11
 7/7 A kérdező kommentje:
okés ksözi de szerintem külső aranyér vagy mi
2012. aug. 28. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!